Itt, helye nincs senkinek, a megadott távolságon belül, vagy szopatni-dugni nem szeret senki??? Vagy, nincs ilyen partner, ne is keressem???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 05:47
Törölt felhasználó (4617962)

Ma reggel valaki?
39 éves bi srác vagyok! Most siófokon valaki? Bármibe benne vagyok! Helyed vagy kocsidba is! Írj
Sziasztok!
Passzivként keresek a napokban esténként kalandot, egész Pest megyében tudok mozogni autóval, helyem nincs, nagyon ápolt vagyok kérlek legyél te is az
Passzivként keresek a napokban esténként kalandot, egész Pest megyében tudok mozogni autóval, helyem nincs, nagyon ápolt vagyok kérlek legyél te is az

Én most értem ki van valaki?
(Ez egy válasz dod1986xxx üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléden orális örömökre valaki?
Valaki megszopathatna Budakeszi körmyekén....
Sziasztok! Siófokon most valaki? Bi uni 39 éves srác vagyok!
Pápa +50km-es körzetben ma este valaki?

Értelmes, igényes gyms megyei sráccal ismerkednék,max 40 éves korig.
Sziasztok. Este 8 után valaki,akit kocsiban le szophatnék, Nyék vagy környékén?
19 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok. Bp újpalotai fiúval ismerkednék.
Sziasztok! Holnap hajnalban valaki Budapesten?
Hali. csepel szigeten szopnék ma
Szopnek, nyelnek, ma, pasiknak. Nyelem! Helyem van! Érd- Bp és környékén valakik? Kúrhato is vagyok! Írjátok privát üzit!
Szopnek, nyelnek, ma, pasiknak. Nyelem! Helyem van! Érd- Bp és környékén valakik? Kúrhato is vagyok!
Van itt egy fiatal dugható fiú? Ha igen írjon.
Sziasztok! Ma 17ora utan a Nyéki nudinál a sorompó előtt szopnékk valakit. Egy régi zöld swifttel vagyok,logasd be az ablakon,le szopom.
Velencei-tò környèkèn valaki? 20/5 uni vagyok