Sziasztok! Győrben biszex pasi ?
Autós kalandra keresek szép farkú, helyes, lehetőleg férfias szőrös pasit. Békés/Hajdú vármegyékből.
Hosszú távra keresnék egy férfit, legalább heti egy lazulásra. Sok minden érdekel. Ha magadra ismertél írj!
Hosszú távra keresnék egy férfit, legalább heti egy lazulásra. Sok minden érdekel. Ha magadra ismertél írj!
Sziasztok. 24 éves husis pasi vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet minden jóra.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Valaki megy a Kondorosi út végéhez mostanában?
Szoasztok , holnap este Demjen barlangfurdoben lesz valaki ?
15-16 esetleg Fót környékén mostanában bi pasi?
Sziasztok. Ismerkednék...
Gyms megyei értelmes, igényes és férfias pasit, srácot keresnék titkos kapcsolatra. Max 40 éves korig!
Legjob ha bi vagy vagy kíváncsi hetero!
Legjob ha bi vagy vagy kíváncsi hetero!
Valakinek nincs kedve játszadozni a farkának amíg élvezek és nagyot ? Olyan aki szereti ha sok jön
13.ker környéke. Kocsimban vagy nálad

XI. kerben keresek
Ma a Bp 2.kerületben...
Gyöngyös től nem messze keresek 30 körüli vékony srácot.
Aki leszopna. Helyem van.
Aki leszopna. Helyem van.
Holnap 21-én délelőtt hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék, olajos masszázzsal /szopni nem szopok, és nekem sem kell/ csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Sarbogard kőrnyéken vki egy közöshokira szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Itt nincs olyan, aki a megadott távolságon belül, hellyel rendelkezik, és-vagy nem szeret szopatni , dugni,???? Vagy ne is keressek, a hirdetésemre partnert, mert nincs ilyen???
(Ez egy válasz ruthe69 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 06:00

Sziasztok! Aktív hellyel rendelkező szopatni, dugni szerető pasit keresek, Pápa ,és környékén. (50km) Esténként érek csak rá, hétvégén is csak este ok. (hétvégén, egész éjjel szopathatsz, dughatsz) Olvasd el az adatlapom is azért. Csak akkor írj, ha van helyed !!! Köszi.
Sziasztok! Kifejezetten nagy méretű pasit keresek
Helló ma estefelé bi pasiként mezökövesd meskolc közötti utvonalon autóban szopok szopatok!!! Pd: mezönyárád, vatta, stb
sziasztok nyiregy és kk keresek aktív pasit akiket izgatnak a női fehérneműs bi pasik és a szerepjáték
Sziasztok!
30 éves bi srác vagyok. Ma és holnap Pécsett vagyok (helyem van!), szívesen találkoznék bi vagy heterolike sráccal.
30 éves bi srác vagyok. Ma és holnap Pécsett vagyok (helyem van!), szívesen találkoznék bi vagy heterolike sráccal.

Sziasztok. Ma délután este felé 15 óra után a népligetnél verem a a farkam. Valaki aki kukkolna vagy beszállna az jelentkezzen privát üzenetben. Első sorban fiatal nőies pasi legyen vagy cd travi. Szimpátia fontos.