könnyítenék valakin ma délután egy műpuncival Nagykáta,Szentmártonkáta környékén
Sziasztok. 24 eves enyheny macis srac vagyok. Ma estere keresem aktiv kanos partneremet minden jora Nagyhegyesre. Irj ha erdekel a dolog
Elvis presley park kornyeke?

Gyere ha szopnál vagy ha szeretnéd hogy a szádba verjem ki a faszt.É-Bp.III.ker és Szentendre között van helyem.
Sziasztok. 17. Ker valaki mostanában? Szívesen le szopnám akár viszonzás nélkül is és le is nyelem. Helyem nincs, kocsi vagy nálad. Én, 30 éves kiváncsi heteró.
Pápa-Győr között valaki?
Most ki ér rá szopni? Bp. Köki környeke. Irj most vissza!
Sziasztok. Most újpalota valaki?
XIII. ker Váci ut Dózsa Gy környeken egy gyors tali?
Sziasztok. 37 éves félvér bp-i pasi ismerkedne passzív/cd fiúval...
Sziasztok! Győrben biszex pasi ?
Autós kalandra keresek szép farkú, helyes, lehetőleg férfias szőrös pasit. Békés/Hajdú vármegyékből.
Hosszú távra keresnék egy férfit, legalább heti egy lazulásra. Sok minden érdekel. Ha magadra ismertél írj!
Hosszú távra keresnék egy férfit, legalább heti egy lazulásra. Sok minden érdekel. Ha magadra ismertél írj!
Sziasztok. 24 éves husis pasi vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet minden jóra.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Valaki megy a Kondorosi út végéhez mostanában?
Szoasztok , holnap este Demjen barlangfurdoben lesz valaki ?
15-16 esetleg Fót környékén mostanában bi pasi?
Sziasztok. Ismerkednék...
Gyms megyei értelmes, igényes és férfias pasit, srácot keresnék titkos kapcsolatra. Max 40 éves korig!
Legjob ha bi vagy vagy kíváncsi hetero!
Legjob ha bi vagy vagy kíváncsi hetero!
Valakinek nincs kedve játszadozni a farkának amíg élvezek és nagyot ? Olyan aki szereti ha sok jön
13.ker környéke. Kocsimban vagy nálad

XI. kerben keresek