Sziasztok ma este Nagykáta környékén valaki.
Sziasztok! Aktív hellyel rendelkező, szopatni-dugni szerető pasit keresek, Pápán , és környékén. (50km). Esténként érek csak rá, hétvégén is csak este ok.(hétvégén, egész éjjel szopathatsz, dughatsz) Azért olvasd el , az adatlapom is. Csak , akkor írj, ha van helyed. Köszi.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Heló, 26 éves bi férfi vagyok. Mindenre nyitott lennek, hoszu távra keresek valaki aki szeret online chatelni, kepeket & videókat cserélni egymásra. Kor anyira nem számít

Szegeden 40es vastag nagy méretű férfi partnert keres aki simogatja masszírozza a farkam ha van kedved bbe is kaphatod nyelheted
sziasztok Bicske környékén valaki ma ? írj üzenetet!
Sziasztok!
Ma este szívesen találkoznèk valakivel Szombathely, Sárvár Celldömölk környékén!
Ma este szívesen találkoznèk valakivel Szombathely, Sárvár Celldömölk környékén!
Nógrád megyében valaki?Uni biszex igényes fiatal vagyok,szintén igényest keresek!Helyem van,utazni is tudok
Szopok, nyelek, kurhatsz!! Ki is nyallak! Passzív pasi, vagyok, aktívat keresek, minden jóra! Helyem van! Irj privát üzit! Méretes dákó előny!! Érd-Bp. és környéke!
Sziasztok Debrecenben ma valaki? Ápolt normális macis alkatú pasi vagyok ha tényleg komolyan gondolod írj
Reptéren van vki?
Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek! Irjatok
Simogatnám viber camban a farkam ha valaki megnézné!
Hellyel rendelkezo bi parokkal ismerkednek szolo ffi nem erdekel bpn
Hellyel rendelkező fiatal passzívat dugnék max 35 ev
Sziasztok!
Balatonmária-Marcali környékén párok, pasik?
Szia ma szombaton Bp és esetleg közvetlen környéke...ismi tali,imadok szopni nyelni,nem kell hogy viszonozd.Persze szeretem én is ha cumizzák.Reglapom olvasd és ha ok,jelentkezz.Autom van,helyem nincs
Nyíregyháza, Nyírbátor környékén szívesen szopnék, számba élvezhetsz
Nem kell szólnod, mielőtt élvezel, mert szeretem az ízét.....