Szopatnék Jánosháza - Veszprém útvonalon.
Valaki szopatna Budapesten?
Budapesten valaki aktív?
Szopatomat keresem akár rendszeresen is .
Dunaföldvár taliznek minden érdekel.
Kaposvár szopnék szopatnek
Sziasztok! Adatlapom alapján????
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Lehet megijedtek a nagy faszodtól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 11:00

Törölt felhasználó (4721386)

ÀTVERÈS! 10-ből 9 ember azt csinàlja hogy megbeszèlünk valami talàlkozòt,èn odamegyek,ő meg nem. Soha többet nem jelentkezik. Ùgy hogy ő ìr ràm hogy talqlkozzunk. Ez csak velem van ìgy vagy màssal is előfordùl?
Ès mi ebben a jò?
Ès mi ebben a jò?
Szivesen beleulnek egy jo kemeny dakoba. Jelentkezz ha benne vagy.
ÀTVERÈS! 10-ből 9 ember azt csinàlja hogy megbeszèlünk valami talàlkozòt,èn odamegyek,ő meg nem. Soha többet nem jelentkezik. Ùgy hogy ő ìr ràm hogy talqlkozzunk. Ez csak velem van ìgy vagy màssal is előfordùl?
Ès mi ebben a jò?
Ès mi ebben a jò?
Holnap, pénteken Pécsett szopatnék. 70-es ápolt férfi vagyok. Szükség esetén hely van.
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Pesten biszex pasik?
Valaki szopatna ma? Bp
Valaki ma 19 óra körül a szabadban vagy kocsiban? Bp passzív vagyok, egyoldalúan is szopok.
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem,vékony testalkatút szopnék is.
Èrden most delelőtt valaki? En 20/5 uni