Ma napközben keresek férfit meztelenkedés orális játék Budapesten. Hely kellene.
Pècs most?
Sziasztok! Szexpartnert (hölgyet, párt, passzivat) keresek akár több alkalomra, hosszabb távra Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Utazás nem gond. Higiénia és diszkréció adott és elvárt! Várom az üzeneteket

Lehet, hogy most ki fogok lógni a sorból, mert úgy látom majdnem mindenki gyorsan keres egy aztán (esetleg) feledhető partnert.
Ezzel szemben én nem mára keresek. Jövő hétre igen
, de valójában hosszú távra egy diszkrét, 50+os, esetleg fiatalos 60+os pasit. Elsősorban kölcsön szopásra. Budapest, Pest megye.
Ezzel szemben én nem mára keresek. Jövő hétre igen

Ma este szopnék. BP
Győrben most aktív srác ?Van hely …
Dombóváron szopnék! Holnap!
Vékony passziv srác , győr és környékén 1 óra múlva ismerkedne!

Szekszàrd,Baja?Oràlkalandra keresek.
Fehervaron bisex pasi, vagy srác kózöshokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok 23 éves passzív pasi vagyok elég kezdő de nagyon elszánt típus vagyok. Aktív pasit keresek Budapesten, többit privibe vagy viberen
Zalaegerszegen hétfő kedd szerda 17-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress köszönöm.
Most egy szoptatás Ráköspalotán. Bekapöm csak add a számba
Hello!
Kíváncsi hetero 40+-os 185/95 masszív, férfias pasi vagyok. Van egy dolog ami érdekel, nagyon izgatja a fantáziám. Nagyon vágyok arra, hogy egy csajos, dögös szubmisszív crossdesser sissy femboyt jól megdugjak, szopassak. Ehhez keresek partnert, de nem azonnal, nem bárkit, nem rohanok. Nagyon jól megy a szerepjáték is mellé és nekem az is nagyon fontos.
Kíváncsi hetero 40+-os 185/95 masszív, férfias pasi vagyok. Van egy dolog ami érdekel, nagyon izgatja a fantáziám. Nagyon vágyok arra, hogy egy csajos, dögös szubmisszív crossdesser sissy femboyt jól megdugjak, szopassak. Ehhez keresek partnert, de nem azonnal, nem bárkit, nem rohanok. Nagyon jól megy a szerepjáték is mellé és nekem az is nagyon fontos.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
ker Győr-Pannonhalma kör. nyelnék. hely ok
Sportos izmos pasival kalandoznék Szigetszentmiklós környékén! Hely van!
Valaki nemetben? Ulm kornyeken?
Közös hokira keresek félegyházi férfit! Búvóhely kell!
Sziasztok! Budapesten keresem egy pasit akit ma megdughatnék. Helyem van az V. Kerületben de utazni is tudok Budapest és közvetlen környékén. Ha erdekel irj! Csak akkor ha találkozni is akarsz.