Dunaújvárosi vagy pusztaszabolcsi környèkbeli aktív daddyt keresek aki használna, dugna szopatna, meg hasonlók csak 45+ os fèrfi jelentkezèsèt várom, súly nem lènyeg sőt, èn 23 vagyok, 171 magas 62 kg , szőrös. Csak passzív írj lègyszí köszike
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Napközben hellyel rendelkező partnert keresek a 8. kerületben főleg orális örömökre.
Bi párokat,aktív pasikat kielégítenék a hétvégén! Kom. megye-Bp..Párok távolabbról is.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Ismerkednek.. vas megye elony
Idősebb,érett aktív uni pasi Veszprém Szfvár Bp környékéről ? Utazás ok
Írtam
(Ez egy válasz Fallen69 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam
(Ez egy válasz Fallen69 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Baján ma cumiztatnák! Hely szükséges! Privátban írj!
Mai napon nálam nagytarcsán, vagy kistarcsa, 16 ker körül kocsiban szabadban ki kapná el a csupasz farkam?

11.21-en kedden valaki Bukfurdon a szauna reszen?
50+-os aktív férfit keresek Kecskeméten. 21 vagyok
Sziasztok!
Ma Szombathelyen helyel rendelkező partnerem keresem.
Ma Szombathelyen helyel rendelkező partnerem keresem.
Sziasztok!hajnalban valaki Veszprémben???
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Senki?
Harkányba jársz írj rám, ha érdekel egy jó szopás!!!!!

Van
Vagy helyem van cinkotán,egy atívnak csak szopass meg rendesen.