Sziasztok. Állandó szexpartnert keresek rendszeres szexre. Biszex passzív vagyok. Keszthely és Hévíz környéke.
Kméten,napközben szopattnék 4-5 között csakis hellyel rendelkező érdekel én 50-es csak aktív vagyok
Pécsen számba verheted a friss spermád , rendszeresen is .
Sziasztok! Ma hét óra után van nyitva pesten/Budán olyan hely, ahol van glory?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Pápán ,és környékén(max50km) aktív ,hellyel rendelkező pasi, aki rendszeresen szopatna, dugna??? Hely kell!
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Hali, pusztaszabolcson vagy a környèkèn van egy aktív 45, 50+ os fèrfi aki dugna, szopatna, használna engem? 23 vagyok 171 magas szőrös popó, 65kg, írj ha itt vagy!
Vasárnap reggel Győr valaki?
valakit leszopnék
valakit leszopnék
Hamarosan kint leszek
(Ez egy válasz passziv_30 üzenetére (2023. 11. 18. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék Mosonmagyaróvár - Győr környékén szopnék
Ha van normális helyed akár lehet több is
Ha van normális helyed akár lehet több is
Sziasztok!
Hellyel rendelkező debreceni partnerem keresem adatlapom alapján!
Hellyel rendelkező debreceni partnerem keresem adatlapom alapján!
Este aktív srácot szopnék (Budapest). Hely vagy autó szükséges.
Vasmegyében farkat vernék. Valaki?
Ma este szopnék Szolnokon
Valaki ma repter?
Megismerkednék valóban kezdő,kíváncsi hetero,biszex úrral sráccal,aki kipróbálna egy közös hokit,esetleg orált egy kedves igényes ápolt kellemesen sportos sráccal.Helyem van Pestmegyében.Ígérgetők,elfoglaltak,hitegetők kérem NE írjanak!Normális bemutatkozást kérek!Köszönöm!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok.Szexy shemale és uni bi pasi.
Ma estére fiatal max 35 éves uni bi pasit keres.pesten helyünk van.13.kerületben
Ma estére fiatal max 35 éves uni bi pasit keres.pesten helyünk van.13.kerületben
Győrben kit lehet leszopni? Hely kell!