Újpesten most?
Veszprém helyel szexkapcsolat?
Sziasztok! Sportos testalkatú férfi adatlap szerint csatlakozna másokhoz. Vegye mindenki a fáratságot egy üzenetre és kiderül szimpatikusak vagyunk-e egymásnak!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Újpesten kölcsönös szopas most?
Szopni imadot keresek Ózd plusz 50 km
Szia ma este 19 óra Pest Népliget leszek. Bi uni minden érdekel. 17/5
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Reptérnél 10 óra után lesz kint bi pasi?
Üdv Etyek-Bicske környékén szopnék egy szép ,borotvált farkat ma este,autóban! Max 47 éves korig! Kép szükséges!
Ujpest most?
Győr?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szivesen kényeztetnék egy szép farkat élvezésig.
Vasmegyében valaki egy jó faszverésre?
Győrben vagy környékén, aki szereti ha szopják?
Kméten hellyel rendelkező passzív aki 4-5 között könnyítene rajtam?
Szarvasnál!
(Ez egy válasz bambula30 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 23:56

Hello valakit meglehetne tölteni Szolnokon szerda reggel hat óra után?
Hello valakit meglehetne tölteni Szolnokon szerda reggel hat óra után?