Szevasztok. Ma-holnap nem lövi tele a szám forró gecivel? Pest és környéke. Utazni tudok
Alig találni valakit! Elhiszem hogy esik az eső! De ettől függetlenül szopni, szopatni stb lehet! Bp Zugló ma este fél tiz okés!
Aktiv sracot keresek pest megyeben
hello
szopnék ma bp-n
szopnék ma bp-n

Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok! Pécsett ismerkednék 35 év alatti, vékony vagy sportos alkatú, teljesen szőrtelen bi sráccal. Helyem van. Üdv, Ádám
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Pápa és környékén (max 50km) keresek srácot ma késő délutánra. Unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót
Helyem és kocsim van
Helyem és kocsim van

Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Ma 18 és 20 ó között kényeztetnélek Cegléden. Hely kell
Sziasztok
Dec.10-en Pestre utazok, keresnek max 35 eves korig ferfit de minel fiatalabb annal jobb:P aki leszopna. Ha szimpatikus vagy lehet viszonoznam en is a szopast:P delelotti orakban leszek fent kb delutan 2-3oraig. Magamrol 28 eves vagyok, 75kg, 173cm, farokmeretem 16cm:P tul sok tapasztalatom nincs ferfi partnerrel.
Dec.10-en Pestre utazok, keresnek max 35 eves korig ferfit de minel fiatalabb annal jobb:P aki leszopna. Ha szimpatikus vagy lehet viszonoznam en is a szopast:P delelotti orakban leszek fent kb delutan 2-3oraig. Magamrol 28 eves vagyok, 75kg, 173cm, farokmeretem 16cm:P tul sok tapasztalatom nincs ferfi partnerrel.
XI ker cumikazas
13.kerbe,felszopót keresek
Sziasztok! Valaki ma szopatna III. kerületben?
Ma este Szeged, Hódmezővásárhely, Makó körzetben cumizhato férfit keresek te is csinálhatod
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 10:42
Törölt felhasználó (4711660)

Szia mikor jársz Vecsés fele?
Szia mikor jársz Vecsés fele?
(Ez egy válasz négyesbulik üzenetére (2023. 12. 01. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.ma délelőtt 4 ,13,15 kerületbe nem szeretne szopni?
Helyem nincs kocsim van
Üdv Tamás
Helyem nincs kocsim van
Üdv Tamás
Cegléd Vecsés volnalon ma valaki?Kíváncsi hetero vagyok.
Dabas környéken bekapná valaki??