Hali! Mostanság valaki Budapesten? Szopnék vagy kölcsönösen...
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Sziasztok!
Baja környékén keresek aktív férfit. A telefonszámom: +36 20/558-2422
Jani
Baja környékén keresek aktív férfit. A telefonszámom: +36 20/558-2422
Jani
Éppen úton vagyok a városban és tele a farkam…valakinek nincs kedve segiteni rajtam? Nálad vagy le jössz beszallsz és csinálod amit szeretnél!

Gödöllőn orálkalandra gyere
Szopnék szopatnék Bp írj
Nyíregyházán aktív partnert keresek
Vékony faszt szopnék ( Max: 15/4) Érden.
Aktiv ferfit keresek pest megyeben, akar hosszabb tavra is !
18ker valaki? 11es farkam tele..3 napos

Szigetszentmiklos. Leszopnék valakit
Dunaföldvár Szekszárd környékén taliznek minden érdekel. 17/5 a méretem
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Szigetszentmiklós most valaki méretes aktív pasi??
Aktív pasikkal ismerkednék, akik szopatnak, kúrnak is!! Helyem van!! Érd-Bp. és körnékéről előnyben, a nagyfarkú pasik!!
Írjatok üzit!!

Partneremet keresem akit szophatnék akar rendszeresen is . Utazás megoldható , diszkréció fontos.
Fiatal meleg srácot szopatnék,Pécsen
mackós srác 11es farokkal ...valaki leszopna 1oldalúan csak este fele ráérek jó teli vagyok.

Budapest mostanában? Hely ok.
szopnék XI. ker