Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Ma este lll.kerbe valaki közös hoki?
Szopnék ápolt pasit 45 éves korig autóban! Páty-Bicske kke
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.
Sziasztok,ma délután,este aktív partner,az Örs vezér tér környékén?
Ma keresnék késői órákban valakit akinek van helye ! Inkább BP VI. Kerület . Hölgyek elsősorban

Sziasztok? Valaki a Margit krt. környékén?
Ma 21 körül keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Este valaki közös hoki,Etyek-Biatorbágy? Kke
A dunántúl déli részén, balaton környékén keresek férfi partnert csütörtök este, péntek délután, estére közös lazulásra, farokverésre
A dunántúl déli részén, balaton környékén keresek férfi partnert csütörtök este, péntek délután, estére közös lazulásra, farokverésre
kiskunfèlegyházán hellyel rendelkező urat keresnèk ha èrdekel várom a privát üzeneteket.
Paks-Veszprém vonalon szopatnék viszonzás nélkül autóban,természetben.
Zalaegerszegen ma, péntek, szombat délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok. Ma délelőtt a 11. Keruletben hellyel rendelkező el kalandoznék.
Hali
Ma reggeli órákban Szépvölgyire valaki?
Ma reggeli órákban Szépvölgyire valaki?
Sziasztok! Ma déltől valaki Debrecen? Szopatnék! (Is-) Hely kell! Macisabb alkat előny!
Sziasztok! Ma déltől valaki Debrecen? Szopatnék! (Is-)
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb, hellyel rendelkező sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén. Privátban elérhető vagyok.
Ismerkednek