Sziasztok! Orális szexre keresünk bi partnert.Mindenki mindenkivel. Kisebb max. átlagos mérettel pasiknál. Kevési szabadidő miatt a közelünkből keresünk az esti órákra. Az adatlapon megadott címen várjuk a jelentkezést ha lehet fotóval.
Ismerkednek
szopnék XI ker gyere
valaki szophatna 1 jó hosszat
Holnap délelőtt Tapolca, Keszthely, Zalakaros környékén valaki?
Kölcsönös orál max, vagy csak egyoldalú,közös hoki.. ilyesmi érdekel
Kölcsönös orál max, vagy csak egyoldalú,közös hoki.. ilyesmi érdekel
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és benne vagyok minden jóban pár sör és jó lesz minden.Helyem van.
Szigetszentmikloson holnap napközben leszopnék valakit
Kölcsönös orál végig most? Bp 8 kerület meglátogatnálak .
Zalaegerszegen most pasi?
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Hétköznap délelőtti talikra keresek Győr mellett hellyel, aktív, potens pasit,pasikat. Női fehérneműs popsim tágítására, dugására.
Aktív biszex vagy hetero pasi jelentkezését várom. Diszkréció adott és elvárt.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Szopnék szopatnék Bp írj
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Ma este szép méretes faszt kiszívnék.wz utolsó cseppig.
11 vagy 22. Ker.
11 vagy 22. Ker.
Reptér mögött van kint valaki??
Sziasztok! Valaki megszopatna? Akár viszonzás nélkül!! Szopasál kedvedre és élvezél bele a számba
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolnia miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Isaszeg-Dány-Zsámbok környékéről van itt valaki autós srác??
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Kérem csak Párok mert számomra csak Párral az az Hölgy jelenlétében valósul meg a Biszex varázsa!