SZOPNÉK 11. KER
Kecskemét/környékén szép farkú pasi elé térdelnék.

Írj privit!
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesten ma valaki? Hely ok, de menni is tudok.
Párral ismerkednék
Szopnék szopatnék Bp írj

Sziasztok bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből aki tud fogadni hétvégén közös szopás Vikivel egyszere engem Attilát meg mi is szopnánk téged Vikivel egyszere meg persze Viki kényeztetése te is dughagot Vikit semmi több ffi bi sexben nem kell.
Valaki? Senki?
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger...

Nagyon sexi a Viki.
Kár hogy, nem tudtok fogadni! (Ez egy válasz vikati74 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 08:31
Kár hogy, nem tudtok fogadni! (Ez egy válasz vikati74 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből aki tud fogadni hétvégén közös szopás Vikivel egyszere engem Attilát meg mi is szopnánk téged Vikivel egyszere meg persze Viki kényeztetése te is dughagot Vikit semmi több ffi bi sexben nem kell.
Marcali környékén bi pasi kölcsönös masztira?
szopnék XI. ker
Zalaegerszegen most és egész délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem van
Most valaki repteri kifutónal? Kint vagyok
Cegléd és környékben szilveszterkor egy jó tali?
Sziasztok.A mai napra keresem partnerem akivel kölcsönösen leszopnánk egymást.Bármilyen megoldás érdekel.
Sziasztok!
Bi hajlamú férfiként, szilveszterre keresek valami jó kis szaunás/welness helyet, ahol találnék "játszótársat" is, diszkréten, izgalmasan... (semmiképpen sem feltűnően, szeretem tiszteletben tartani az ilyen helyek játékszabályait)
Beszéljünk privátban, nekem fontos a diszkréció
Bi hajlamú férfiként, szilveszterre keresek valami jó kis szaunás/welness helyet, ahol találnék "játszótársat" is, diszkréten, izgalmasan... (semmiképpen sem feltűnően, szeretem tiszteletben tartani az ilyen helyek játékszabályait)
Beszéljünk privátban, nekem fontos a diszkréció

Hali
Sziasztok. Délutáni órákban Győr és környékén lenne kedve srácnak kalandozni? Lehetőleg unit vagy aktívat keresek, de kíváncsi heteró is bátran írhat
Sziasztok! Orális szexre keresünk bi partnert.Mindenki mindenkivel. Kisebb max. átlagos mérettel pasiknál. Kevési szabadidő miatt a közelünkből keresünk az esti órákra. Az adatlapon megadott címen várjuk a jelentkezést ha lehet fotóval.