Szia. Valamit elnéztél. Nem kértem képet. A társkeresős adatlapomon is vannak képek, valamit két albumom is van amit megnézhetsz. Ha nem tudod, hogy mit és hol keress, akkor először tájékozódj, majd utána kezdj el kötözködni.. És mindezt amit leírtam bárki megtekintheti.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szopnék ma Bp-n hely van! Írj ha szopatnàl egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg
Ma valaki szopatna?, bp
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Kölcsönös szopás végig Bp. Meglátogatnálak.
Budapesten valaki ma?

szia Buek! Te kérsz képet, neked meg nincs nyilvános
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 10:24

Boldog új évet kívánok mindenkinek. A mai napon szopatnék Szigetszentmiklós környékén. Egész nap itthon vagyok. Helyem is van.
Sziasztok!
Boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Az új évben szeretnénk megtalálni, tartós partnerünk a vágyaink megéléséhez.
41/43 éves igényes, nő-férfi pár vagyunk.
Nagymellű, feltűnően csinos, jó alakú, szőke vadmacska, és helyesnek tartott, sportos, férfias, borostás férfi párja, 18-as borotvált intimmel.
Szeretjük a többes kalandot, mindkét részről bi alapon.
Keresünk párt, mindenki mindenkivel, vagy férfit, férfiakat, kizárólag biszex felállásra.
Helyes, igényes, szépnek tartott partnert keresünk, tartós laza, de rendszeres együttlétekre.
Korban 30-45 között (ezeket a határokat kérjük figyelmesen kezelni) férfiak eseten 95 kg alatt.
Szeretjük megélni a vágyainkat, kedveljük a testre-szájba-arcra élvezést, a dupla punci dugást, a közös szopást, a férfi-férfival szexet.
Kizárólag ehhez keresünk partnert, partnereket, ne akarj meggyőzni, hogy min változtassunk, hogy te is résztvevő legyél.
Nem sietünk, nem kapkodunk, fix partnert / partnereket szeretnénk.
Mindenkinek élvezetben gazdag új évet kívánunk!
Fényképes adatlappal rendelkezők megkeresését privát üzenetben várjuk!
Boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Az új évben szeretnénk megtalálni, tartós partnerünk a vágyaink megéléséhez.
41/43 éves igényes, nő-férfi pár vagyunk.
Nagymellű, feltűnően csinos, jó alakú, szőke vadmacska, és helyesnek tartott, sportos, férfias, borostás férfi párja, 18-as borotvált intimmel.
Szeretjük a többes kalandot, mindkét részről bi alapon.
Keresünk párt, mindenki mindenkivel, vagy férfit, férfiakat, kizárólag biszex felállásra.
Helyes, igényes, szépnek tartott partnert keresünk, tartós laza, de rendszeres együttlétekre.
Korban 30-45 között (ezeket a határokat kérjük figyelmesen kezelni) férfiak eseten 95 kg alatt.
Szeretjük megélni a vágyainkat, kedveljük a testre-szájba-arcra élvezést, a dupla punci dugást, a közös szopást, a férfi-férfival szexet.
Kizárólag ehhez keresünk partnert, partnereket, ne akarj meggyőzni, hogy min változtassunk, hogy te is résztvevő legyél.
Nem sietünk, nem kapkodunk, fix partnert / partnereket szeretnénk.
Mindenkinek élvezetben gazdag új évet kívánunk!
Fényképes adatlappal rendelkezők megkeresését privát üzenetben várjuk!
Boldog új évet kívánok mindenkinek. A mai napon szopatnék Szigetszentmiklós környékén. Egész nap itthon vagyok. Helyem is van.
Ha valaki szopatna ma napközben,akkor szóljon
Isaszeg Dány környékéről keresek autós normális srácot mára.
Diszkréció max!
Privátba írj!
Diszkréció max!
Privátba írj!
Kipróbálnám milyen pasit szopatni.Régóta izgat a gondolat,35 éves pasi vagyok,178cm 92kg,Bp és környéke.Hely csak autómban lenne.
Bi parokkal ismerkednék Budapesten aktív vagyok
kazincbarcika környékén valaki?
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást és benne vagyok minden jóban.Helyem van
Boldog,új évet ,mindenkinek.

Most valaki Budapesten?
6 körül szopnék BP
Sziasztok! Esélytelen de.. Békés megyébe megprobálnák szopizni. Ha új év úgy
Passzívként csoportosan szopnék újév napján after gyanánt. Budapesten (hely kell).
Infókat találhatsz a profilomon.