Debrecen orális kaland ?
Holnap délelőtt valaki Veszprémben? Szopnék egyet autóban..
Sziasztok, leszopnék ma valakit Dombóváron.
BUÉK, szilveszteri mulatság levezetéséhez keresnék Ma estére partnert Budapesten, menni is tudok de helyem is van. Sportos igényes laza srác lennék
Aki gondolja írjon, képek a profilomban . Pacsi

Holnap repteri kifutonal szopnék 8:20-30kozott szep faszt 30eves srac vagyok
fehérváron, vagy környékén (max. 60-70km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Holnap napközben 11. ker szopnek
Szia Dunaföldvár környékén taliznek minden érdekel
Lenne kedve valakinek megnéznie ahogy kiverem ma este a farkamat Fehérváron a kocsimban?
Prívátba írj!!
Üzenet módosítása
Prívátba írj!!
Üzenet módosítása
Sziasztok. Lenne olyan srác aki találkozna a mai nap folyamán?
Normális távon belül utazni tudok, helyem Pápán van. Unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresnék

Budapesten ma valaki?
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap napközben a számba engednék valakit
budapest és környéke,helyed legyen.

Cegléden ma este partnert fogadnèk!
Boldog ujevet! Lenne valakinek kedve az idei első nagy adagot elő csalogatni a farkambol? 15.ker környéke kocsimban vagy nálad!

Kedden kaland valaki? Helyem van
Békés megyéből van valaki helyem van
Valaki aki Kaposvár környékén ma kivérné egy srác előtt? Eléggé izgat a dolog...
Szia. Valamit elnéztél. Nem kértem képet. A társkeresős adatlapomon is vannak képek, valamit két albumom is van amit megnézhetsz. Ha nem tudod, hogy mit és hol keress, akkor először tájékozódj, majd utána kezdj el kötözködni.. És mindezt amit leírtam bárki megtekintheti.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szopnék ma Bp-n hely van! Írj ha szopatnàl egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg