Nyíregyházán vagy környékén ma délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol, a szabadban, a kör wc-ben vagy házhoz megyek.. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!
Szopatnék Győrben
Hétvégén szopnék Budapest és környékén hellyel rendelkező érett férfit viszonzás nélkül !
Üdv Karcsi
Üdv Karcsi
Most éjszaka szopnék Budapesten! Passzív köcsög vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kocsidban vagy parkban, vagy nálad. Arcomra élvezhetsz! Kor alkat mindegy! Reggel 04-ig üzenhetsz és tali! Nagyvárad Tér mellett vagyok.
Nyíregyházán vagy környékén, 01.05 -én, pénteken délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Holnap napközben, délelőtt valaki?
Volna valaki aki elvenné a szüzességem? Cserébe leszopnám. Szolnok környéke.
16. ker vki kölcsönös szopás? Max 40ig, sportos vagy átlagos. Hely van
Pesten felszopót keresek
Budapesten ma valaki?
Hatvanban autós tali!
Keress bizalommal!
Keress bizalommal!
Leginkabb olyan partnert keresnek aki igazan megszopatna, sokmindenre vevo vagyok

Valaki ma Pesten?
Fiatal kezdő Pécsi srácot szopatnék...Adj tel számot és beszélünk,csak normális emberek keresenek
Hali! Reggel 5 körül valaki esetleg a 2. vagy 3. kerületben?
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Sziasztok, Budapesten és környékén szívesen találkoznék biszex férfi tagú párral
31 éves, biszex dolgok iránt érdeklődő srác vagyok

10 vagy 17 kerületben bi pasi mostanában?
Sziasztok! Nagykáta, Cegléd, Monor környékéről keresnék aktív partnert