Most valaki közös hoki? Hely kellene

Szia.
Ha valamikor Tárnok környékén jársz benne vagyok (Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 10:49
Ha valamikor Tárnok környékén jársz benne vagyok (Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb egy óra múlva Székesfehérváron 50-60 feletti aktív bi vagy hozzàm hasonló kívàncsi hetero kocsiban talira? Közös hoki, esetleg több, feleségem fotóira! Privit írj!
Bocsánat az előző posztomból lemaradt hogy vasárnapra
Sziasztok. Kora délelőtt keresek Bi érdeklődésű párt, Esetleg passzív érdeklődésű kezdő fiút. Diszkréció maximális.
Budapest 14 kerulet. Csakis normális emberek üzenetét várom.
Budapest 14 kerulet. Csakis normális emberek üzenetét várom.
Kb egy óra múlva Székesfehérváron 50-60 feletti aktív bi vagy hozzàm hasonló kívàncsi hetero kocsiban talira? Közös hoki, esetleg több, feleségem fotóira! Privit írj!
Holnap (azaz 13.,-án) kora délelőtti órákban férfitagunk fiús játékot játszana felesége előtt. Feleség szimpátia esetén akár csatlakozik is. Komolytalanok kíméljenek!!!
Szombathelyen maszíroznék kényeztetnék pasikat párokat
Szia Bp-n ismerkednék,helyem nincs,de autom van.Szivesen vennélek a számba.és kedvedre tennék.Örülnék ha a gyönyöröd nedvét legyelhetném...
Viszonozni nem szükséges,de ha kivánod bekaphatod...Lehet alkalmi,de persze tartós és rendszeres kapcsolat lenne a cél..
Aktusnál csak aktiv vagyok...
Irj és találkozzunk..
Viszonozni nem szükséges,de ha kivánod bekaphatod...Lehet alkalmi,de persze tartós és rendszeres kapcsolat lenne a cél..
Aktusnál csak aktiv vagyok...
Irj és találkozzunk..
17-kerbe van valaki akivel közösen játszanánk egymás farkával???
siófokra keresek aktív partnert rendszeres-titkos szexre!Hely megoldható!Napközben!
budapest XI. ker szopnék
Győr?? hely ha van megyek!! csak délelött
Ma este szopnék egyoldalúan autóban,Érd kke
Ma délelőt Fóton keresek paszivat.
Gyere
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 19:14
Törölt felhasználó (4558842)

Szopatnàk dugnàk igényes popot. Kanos hetero vagyok.
Szekszárd Csörge-tó, ma délután 15 óra körül valaki(k)?
Ma este egy szép nagy méretes faszt üresre szívnék.
11,22 ker. Dél- buda
11,22 ker. Dél- buda
valaki ma dunaharasztin kis játékra?
Sziasztok. Szabolcsban keresek bi pasit vagy heteró kanosat
Most éjszaka szopnék kocsidban, egyoldalúan. Bp, Nagyvárad térnél vagyok. Privit írj és tali! Reggelig üzenhetsz, ráérek.