Sziasztok! Ma estére keresünk passzív igényes fiút mind a két fél örömére !
Sziasztok Fiúk..
Szabolcs vagyok, Miskolc,Barcika Edelény környékén farkat vernék..Csak valós jelentkezők!!
Szabolcs vagyok, Miskolc,Barcika Edelény környékén farkat vernék..Csak valós jelentkezők!!
Zalaegerszegen ma, holnap és hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van. Privátban írj! Köszi.
Sziasztok. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres. Imádok szopni, dugatni a fenekem többesben is
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrén,sportos bi uni srác vagyok.
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrén,sportos bi uni srác vagyok.
Ki szopna most kocsiban Bp?
Van viberem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 13. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 13. szombat 12:51
Törölt felhasználó (4656530)

Sziasztok. Holnap, vasárnap délután, estére keresünk adatlapunk szerint egy ápolt partnert, esetleg partnereket. Viber alap, ha nincs, válasz sincs. Huncut napot
Sziasztok. Holnap, vasárnap délután, estére keresünk adatlapunk szerint egy ápolt partnert, esetleg partnereket. Viber alap, ha nincs, válasz sincs. Huncut napot
Zalaegerszegen ma, holnap és hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van. Privátban írj! Köszi.
Heves Borsod valaki?
Sziasztok.
Kazincbarcikán leszek hétfőn, kedden.
Jó lenne szép este egy uni aktív, uni, vagy uni passzív pasival.
Uni passzív vagyok.
Kazincbarcikán leszek hétfőn, kedden.
Jó lenne szép este egy uni aktív, uni, vagy uni passzív pasival.
Uni passzív vagyok.
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános szopatolyukat???irjatok
Szopnék szopatnék Bp írj
Igényes popot dugnàk. Valaki leszophatna. Elhanyagolt férj vagyok. Kanos pasi. Igényes dugó partnerem keresem.
Valaki most viber camban megnézné ahogy kiverem?
Egy alapos masszázsért cserébe természetben fizetnék - vastag farkú pasit, akit érdekelne ez pesten?
Szombathelyen ismerkednék hölgyekkel, párokkal, pasikkal
Sziasztok! Hétfőn délelőtt-kora délután Székesfehérvár -Veszprém-Balatonakali útvonalon megyek oda-vissza. Soha nem volt még pasis kalandok, de már nagyon kíváncsi lennék milyen egy szép farkát a számmal kényeztetni. Ha esetleg valaki segítene ebben
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?