Álló farokkal keltem…nincs valakinek kedve jatszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot? Olyan aki szereti ha sok jön
11.ker környéken! kocsimban vagy nálad

Szeged környéki?
34eves atlagos passziv vagyok Fejer megye Manyon! Valaki kocsival jar ma erre az esti orakban?!
Kisebb/átlagos méretű, ápolt, bi férfit keresünk házaspárként. Elsősorban esti órákra, akár már ma is.
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező potens partnerem akit orálisan kényeztetnék.akár viszonzás nélkül is.
Stadionok buszpályaudvar mosdóba szokott járni valaki?
Ma estére keresünk egy kis autós kalandra vastag, méretesebb szerszámmal rendelkező biszex pasit orális játékra! Hellyel rendelkező jó méretű partner is szóba jöhet. Arcos és intim fotót fogunk kérni, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Privátban keress! Hellyel rendelkező biszex párokkal is ismerkednénk!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Ma este szép,méretes,ápolt faszt kiszívnék.
11.22.ker. Budaörs.
11.22.ker. Budaörs.
Ma délelőtt 11ker Bocskai úton nem jár erre egy normális srác??
Privátba írj: ha igen. Köszönöm.
Privátba írj: ha igen. Köszönöm.
Csepeli passzív buszsofőr van?
szopnék XI
Harisnyás pasi érdekel valakit?
Helyem van pest vmegyében!
Helyem van pest vmegyében!
Szia Bp-n ismerkednék,helyem nincs,de autom van.Szivesen vennélek a számba.és kedvedre tennék.Örülnék ha a gyönyöröd nedvét legyelhetném...
Viszonozni nem szükséges,de ha kivánod bekaphatod...Lehet alkalmi,de persze tartós és rendszeres kapcsolat lenne a cél..
Aktusnál csak aktiv vagyok...
Irj és találkozzunk..
Viszonozni nem szükséges,de ha kivánod bekaphatod...Lehet alkalmi,de persze tartós és rendszeres kapcsolat lenne a cél..
Aktusnál csak aktiv vagyok...
Irj és találkozzunk..
Sziasztok valaki nyiregy szopatolyuk? Vagy esetleg diszkret haz? Idosek is kicsi nagy meret
csütörtök napkozben M3 kivezetőnél autóban szopnék
Pápa és környékén (max 60-70km) lenne srác aki a napokban találkozna? Helyem van, de utazni is tudok
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Kíváncsi heterók is bátran írhatnak
Nálam(40)idősebb aktívat keresek. Helyem van, menni is tudok.
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok! Szekszárdon szívesen szopnék akár többen is jöhetnek. 25 éves Bi.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.