Szolnokon keresek aktív férfit
Fonyod ma valaki? Helyben utazni tudok autoval.
Zalaegerszegen most pasi?
Sex chat valaki?
Ma 18 óra fele szopatnék autómban,Gödöllő,Aszód,Hatvan
Most szopna valaki szegeden?
Reptérnél szopnék
Valaki?
Valaki?
Helllo 22eves aktiv bi srac vagyok beszelgetni ismerkedi vagyok itt elonyben a lanyos fiuk irjatok nyugodtan
Hello aktiv bi vagyok beszelgetnek ismerkednek irjatok
Marcali környékén srácok?
Jöhettek, mindketten!! Helyem van, Érd, kertes ház!! Csendes, nyugodt hely!!
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 01. 20. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 12:28

Sziasztok. A mai nap délután/ kora este keresnénk haverommal hellyel rendelkező embert . Aki leszopna minket. A diszkréció és a higiénia adott és elvárt. Lehetőleg a közelben(Zugló). (Arcképet nem küldök)
Zalaegerszegen ma és holnap 14:00 és 21:30 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!! Aktíb pasit, pasikat keresek, Érd-Dél-Buda és környékéről, aki keményen megszpat! Imádok mély torkozni! Kúrható is vagyok, és sok mindent szeretek! Helyem van Érden, írj üzit!! Bármikor jó nekem!!
Hello!
Gyere el hozzám, vana helyem, mély torkosan lecuppantalak... Vasárnap, vagy hétfő... mind1 (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 20. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 08:36
Gyere el hozzám, vana helyem, mély torkosan lecuppantalak... Vasárnap, vagy hétfő... mind1 (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 20. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730255)

Kipróbálnám milyen ha pasi cummmant le,vagy kezdésnek közös farokverés..35 vagyok,178cm 95 kg
Hétfő reggel,délelőtt keresnék valakit,pesti taxis vagyok,szóval kocsimban vagy nálad..
Hétfő reggel,délelőtt keresnék valakit,pesti taxis vagyok,szóval kocsimban vagy nálad..
Gyere, és leszoplak, kúrhatsz is....
(Ez egy válasz Attila911 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 09:42

Sziasztok ma este 10:00 fele, Westendben kalandozék. Idősebb pasik elönyben
PL. én, boldogan, van helyem is...
(Ez egy válasz bigboy012 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Merre? Szopnálak!
(Ez egy válasz bigboy012 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi parokkal ismerkednék Budapesten aktív vagyok
Sziasztok ma este 19:00 fele, Westendben kalandozék. Idősebb pasik elönyben
Sziasztok. A mai nap délután/ kora este keresnénk haverommal hellyel rendelkező embert . Aki leszopna minket. A diszkréció és a higiénia adott és elvárt. Lehetőleg a közelben(Zugló). (Arcképet nem küldök)