Kipróbálnám, milyen pasit maszirozni, ha erdekel irj helyem van Szentendren
Budapesten ma valaki? Hely van.
Sziasztok
Holnapi napra Budapesten keresek igényes ápolt partnert lábfétishez ,+amit szeretnél
)
Holnapi napra Budapesten keresek igényes ápolt partnert lábfétishez ,+amit szeretnél

Szombat délelőtt vagy vasárnap délután, Karcag, Tiszafüred, Füzesabony , Mezőkövesd, Miskolc útvonalon kocsiban szopnék.
Állandó hokipartneremet keresem. (Közös - kölcsönös)
Hello!! Írtam üzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 25. csütörtök 16:38
Törölt felhasználó (4730255)

Kipróbálnám milyen ha pasi cummmant le,vagy kezdésnek közös farokverés..35 vagyok,178cm 95 kg
Holnap reggel,délelőtt keresnék valakit,pesti taxis vagyok,szóval kocsimban vagy nálad..
Holnap reggel,délelőtt keresnék valakit,pesti taxis vagyok,szóval kocsimban vagy nálad..
Sziasztok,most valaki, XVI ban?
Sziasztok,most valaki,aktív pasi?
Sziasztok!
Mi egy harmincas bicurious budapesti pár vagyunk.
Olyan férfiakat (bi/meleg) vagy párokat (meleg/bi) keresünk akik benne lennének alkalmanként, vagy kölcsönös szimpátia kialakulását követően hosszútávon is a közös tabumentes (van pár kink-ünk) élvezetekben.
A kapcsolatnak nem feltétlenül kell a szexben kimerülnie, szeretnénk olyan embereket megismerni akikkel szívesen töltjük együtt az időt és ha úgy alakul akkor szex a vége (pl. páros szexnyaralás, vagy egy átmulatott éjszaka szexbe torkollik)
Számunka fontosak az alábbi kritériumok és ebből kifolyólag adottak is:
- diszkréció
- ápoltság
- szőrtelen intim testrészek
- nem szeretjük a méretes arc szőrzetet
- ne legyél túlsúlyos
- 20-60 év közötti legyél/legyetek
- a férfi aktiv vagy uni legyen
Helyünk van, viszont nem mindig szabad. Ezért ha van helyed/helyetek annak örülünk
Ha magadra ismertél, vagy magatokra ismertetek a fenti leírásban vegyétek fel velünk a kapcsolatot üzenetben és megbeszéljük a részleteket
Mi egy harmincas bicurious budapesti pár vagyunk.
Olyan férfiakat (bi/meleg) vagy párokat (meleg/bi) keresünk akik benne lennének alkalmanként, vagy kölcsönös szimpátia kialakulását követően hosszútávon is a közös tabumentes (van pár kink-ünk) élvezetekben.
A kapcsolatnak nem feltétlenül kell a szexben kimerülnie, szeretnénk olyan embereket megismerni akikkel szívesen töltjük együtt az időt és ha úgy alakul akkor szex a vége (pl. páros szexnyaralás, vagy egy átmulatott éjszaka szexbe torkollik)
Számunka fontosak az alábbi kritériumok és ebből kifolyólag adottak is:
- diszkréció
- ápoltság
- szőrtelen intim testrészek
- nem szeretjük a méretes arc szőrzetet
- ne legyél túlsúlyos
- 20-60 év közötti legyél/legyetek
- a férfi aktiv vagy uni legyen
Helyünk van, viszont nem mindig szabad. Ezért ha van helyed/helyetek annak örülünk

Ha magadra ismertél, vagy magatokra ismertetek a fenti leírásban vegyétek fel velünk a kapcsolatot üzenetben és megbeszéljük a részleteket

ma valaki haraszti vagy környéke?
Szombathelyen szopatnék rendszeresen. Hely OK!
Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki?
Kipróbálnám milyen ha pasi cummmant le,vagy kezdésnek közös farokverés..35 vagyok,178cm 95 kg
Szépvölgyin kurna valaki?
Ma, este, egy jó sexre valaki?? Pasziv pasi vagyok. Szopok, mély torkosan, nyelem, popót nyalok, kúrható vagyok!! Helyem van! Bp.- Érd és környékéről, jó farkú pasi, vagy pasik... Írjatok üzit privátban!!
Sziasztok most valaki a XVI, ban?
XI. ker?
Most valaki,a XVI. ker környékén?
Hali!
Szombaton Szekszárdon valaki?
Szombaton Szekszárdon valaki?
Hali,átlagos testalkatú kezdő bi srácként keresnék partnert hatvan környékén,közös hokira vagy esetleg orálra.Helyem sajna nincs de kocsi van így utazni tudok.