Zalaegerszegen szerda délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely megoldott.
Szerdan éjszaka keresek partnert nö bipár bi férfi helyem nincs kocsim van Szolnok Budapest között hely kell.irj privátba
Mostra keresek fejér megyén belül egy aktív domináns férfit 48+ ost aki dugna, szopatna belémélvezne, és dugná a torkom. 23 vagyok, 171 magas szőrös, 64kg. Tudj utazni pusztaszabolcson vagyok, kocsidban vagy nálad
Ma este 9 körül valaki Budapesten?
Valaki akinek méretes farka van, autozik pest és környékén tele zacsival???
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Veszprém és környékén valaki mostanában?

Sziasztok! Passzív fiúként keresek pasit ma du/este sopron környékén!
Közös maszti Marcali környékén?
Miskolc környékén könnyítenék valakin!
közös masztit keres valaki kis mérettel? nagy mackós srác vagyok.

Azt is írd, hogy ezekért pénzt kérsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 13:21
Törölt felhasználó (4675444)

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma du szegeden szoptatnèk.
Szigetszentmiklóson szopnék
Szentendrén van helyem egy masszazsra akar te akar en is csinalhatom, nincs sok tapaaztalatom es nem vagyok profi masszőr de nem rég gyakorolni kezdtem a tantramasszazst ha érdekel írj privátban
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános szopatolyukat vagy olyan helyet ahol srácok kalandoznak???
Ki szopatna meg Kecskeméten ?
Írj ha érdekel
…
Írj ha érdekel
…
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Holnap valaki,11 után Fehérváron?
Max 45 ig
Max 45 ig