Sziasztok , szombaton egész délutánra valaki Siófokon???
Tata, Komárom környékén idősebb, aki szopatna?
Eger mellett most?
Sziasztok! Ma délután Debrecen és környéke valaki? Szopatnék! Teljesen kezdő nős pasi vagyok!!
Sziasztok. Most délelőtt valaki Újpesten?
Délután 19 ker?
Aktív aput keresek állandó BB-re csak 48+ os férfi jelentkezését várom. Én 23 éves vagyok, passzív, vékony alkatú, 173 magas vagyok, és szőrös is vagyok. Fejér megyében élek, így itt keresek partnert. Legyen helyed, vagy autódban!
Sziasztok AKTIV férfit keresek minden jóra ,Budapesten lakom sajnos helyem nincs de minden opcióba benne vagyok ,tud mit akarsz és használj bármire amit otthon nem tudsz megtenni ,heti egy néha esetleg két alkalom és mindenki megy utána a dolgára ,akár hosszú táv is érdekel.
Keszthely környékén most valaki???
XI. ker szopnék
Ma aktív,vagy uni biszex partner 13 óra körűl a Keleti környékén?
Passzív férfi cumizna. 13.ker
Ma egy kozos farok veres valaki? Hely kell.35 eves,aktiv,pesti taxis vagyok.
Szopatna valaki most Űllő, Gyál, Monor kke?
Szigetszentmikloson szopnék ma
Ma vagy holnap estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Ma délután 3 - 4 ig újpesten valaki hellyel?
uni vagyok.

Ma délután helyem van. Biszex párt fogadnék. Írjatok prívátba és megbeszéljük a talit.
Kaland ma valaki?
Ma délután, kora este valaki Budapesten? Hely megoldott.