Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok. Polgáron keresek hellyel rendelkező partnert.
Ráckeve környékén valaki aki benne is van???
ki adna prosztatamaszazst???
Valaki Hatvan környékéből ?
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Valaki holnap este 8 után BP belváros? Nem lennék hálátlan!
Hétfő délelőtt aktív pasit keresek. Vékony női fehérneműs bi vagyok. Helyem Miskolc közelében van.
Holnap-február 5-én- siófokon lakáson várom aktív partnerem-belémélvezéssel- 11-14 óra között!
Valaki, aki ma szopatna??? Helyem van, Érd-Bp. és környékéről???
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap délután Gyöngyös környékén valaki kocsiba kaland?
Helló holnap délután?
(Ez egy válasz Tomek4_ üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Budapesten ma este párokhoz csatlakoznék!
Utazni tudok, Viber van!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Budapesten ma este párokhoz csatlakoznék!
Utazni tudok, Viber van!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Szopass meg Kecskeméten!
Kíváncsi hetero pasi ?
?
Kíváncsi hetero pasi ?
?
Kér ma Valaki Veszprémben vagy környékén egy jó szopást? Hely van, utazni is tudok ha kell, írj bátran

Szívesen ismerkednék az adatlapomon is szereplő paraméterekkel.
Állandó diszkrét bi partnert vagy ilyen párt keresek, nem túl sok szabadidővel, teljes diszrkécióval.
Nem sietek sehová, de természetesen ha épp ráérünk, nem kell húzni az ismerkedős találkozást.

Állandó diszkrét bi partnert vagy ilyen párt keresek, nem túl sok szabadidővel, teljes diszrkécióval.
Nem sietek sehová, de természetesen ha épp ráérünk, nem kell húzni az ismerkedős találkozást.
Ötvenes hatvanast keres a férj üzi
Olyan fiatalt keresek aki szeret idős impotens homokos pasit szoptatni esetleg alázni. Helyem noncs Pesten vagyok.
Pécsen szopnék ma