Sziasztok.
Nagyon Igényes, kulturált srácként keresnék Bp környékéről szimpatikus férfi barátot rendszeres örömökre
Nagyon Igényes, kulturált srácként keresnék Bp környékéről szimpatikus férfi barátot rendszeres örömökre
Komárom, Tata, szopatna ma valaki?
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-40 közötti férfi hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten
Aktív biszex vagy hetero pasi jelentkezését várom. Diszkréció adott és elvárt.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Keresem a partneremet kölcsönös franciára de igazából egyoldalúan is oké nekem! Akár azonnal!
mackós srác kis farokkal ismerkedne!
Gyöngyösön keresek szopni imádo pasit vagy párt elöny ha szereted ha aláznak.töbit privátba
Hasonló partnert keresek közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok csak közelemböl keresek hellyel.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.
Sziasztok! Bi uni férfit keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke.
Ma valaki szopatna? Bp
Most valaki fehérváron?
Nagy farku,pesti pasikat keresek
Sziasztok Pesten sexpartnert keresek!
Ma estefelé aktív pasival taliznék
Sziasztok.Szivesen szopnék egy szép farkat viszonzás nélkül.
Szia. Nekem volna kedvem és időm.
(Ez egy válasz latyakka üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton déli parton sportos szub valakinek?

Szolgáim büntetésére keresek 30 alatti bi vagy meleg fiúkat!
Olyanra gondolok, hogy pl én megszabom mit kell tenned vele és elküldöm hozzád. Ezután te megírod hogy teljesített. A te értékelésed alapján döntöm el, hogy a büntetés megfelelt-e és jól teljesített-e.
30 alatti pesti jelölteket várok. A leveled tárgya: SEGÉD legyen. Ugyanis sok levelet kapok. Köszönöm!
Olyanra gondolok, hogy pl én megszabom mit kell tenned vele és elküldöm hozzád. Ezután te megírod hogy teljesített. A te értékelésed alapján döntöm el, hogy a büntetés megfelelt-e és jól teljesített-e.
30 alatti pesti jelölteket várok. A leveled tárgya: SEGÉD legyen. Ugyanis sok levelet kapok. Köszönöm!
Biszexpartnert keresek jászberényben és környékén,helyem nincs.
Sziasztok,aktív vagy uni biszex partnerem keresem,orális örömömre. XVI.ker.