hello valaki esetleg ma Szolnokon 14óra után tali? írj privátban!
Sziasztok. Miskolcon valaki?
Partneremet keresem akit akár rendszeresen is szophatnék. Utazás megoldható.
Sziasztok pesten pasit párt keresek ! Hely kell!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van.
Altív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van
ki nyalna ki ??bekes megyeben van helyem
Marcaliban két 50 éves bi pasihoz valaki?
Ma reggel/délelőtt 11ker Bocskai úton keresek egy normális srácot.
Hely ok.
Privátba írj!
Hely ok.
Privátba írj!
Hali! Mostanában valaki a a 3. kerületben, de máshol is jó lehet Budapesten?
Mais szopnák dugatnám magam Győr és környéke

Szolgáim büntetésére keresek 30 alatti bi vagy meleg fiúkat!
Olyanra gondolok, hogy pl én megszabom mit kell tenned vele és elküldöm hozzád. Ezután te megírod hogy teljesített. A te értékelésed alapján döntöm el, hogy a büntetés megfelelt-e és jól teljesített-e.
30 alatti pesti jelölteket várok. A leveled tárgya: SEGÉD legyen. Ugyanis sok levelet kapok. Köszönöm!
Olyanra gondolok, hogy pl én megszabom mit kell tenned vele és elküldöm hozzád. Ezután te megírod hogy teljesített. A te értékelésed alapján döntöm el, hogy a büntetés megfelelt-e és jól teljesített-e.
30 alatti pesti jelölteket várok. A leveled tárgya: SEGÉD legyen. Ugyanis sok levelet kapok. Köszönöm!
2024,02.17 én szívwsen szopnálak , vagy egy felcsatolhatóval meg is dugnálak téged , vagy akár partnered is.Csatlakozbék heteró és bi párokhoz is. .nem vagyok semmi jónak elrontója.
Szopni.imádot keresek Ózd 50km korzetebe
Olyan rossz, hogy hozzám soha senkinek nincs kedve :(
Szentendrén valaki kihasználna most ittasan?
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi ubi srác vagyok,hely adott
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi ubi srác vagyok,hely adott

Sziasztok.
Nagyon Igényes, kulturált srácként keresnék Bp környékéről szimpatikus férfi barátot rendszeres örömökre
Nagyon Igényes, kulturált srácként keresnék Bp környékéről szimpatikus férfi barátot rendszeres örömökre
Komárom, Tata, szopatna ma valaki?
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-40 közötti férfi hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten