Jóképű sportos izmos partnert keresek kölcsönös örömszerzésre, Dél pesten. Diszkrét találkozóra. Hellyel rendelkezem.
Budapesten szopnék kemény farkat.
Sziasztok!Megismerkednék olyan kíváncsi hetero fiúval,úrral aki remgeteget hokizik,szereti a jó szexfilmeket és kipróbálna egy izgalmas közös hokit egy igényes ápolt sráccal.Helyem van Pestmegyében,inkább esténként jó de ha van helyed szívesen elmegyek hozzád.Kárlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni.Levelezgetők ne!!!Köszönöm!
Kaland most valaki?
Zalaegerszegen most pasi?
Holnap délutáni kalandot keresek a reptérnél de lehet máshol is

XI ker Albertfalva most valaki?
Holnapi napra keresek aktiv bi pasit akinek kiverhetném és teleélvezné az arcom. Pest és környéke. Autó vagy szabadban
Sziasztok ki szeretne négykézláb állítani?
Gödöllőn rendszeresen oráloznék
Zalaegerszegen ma este 21 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni?
Kiváncsi hetero keres aktív partnert
Sziasztok! Harkányban tartalmas szexre keresek kemény farkú pasit!
Dorogon keresek hellyel rendelkező idősebb urat, aki elverné a seggem.
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok! Aktiv férfit keresek. 44 éves férfi vagyok. 3.ker
aktiv-uni harmasra?
Sziasztok.Holnap kora délután egy kis fiús kalandra valaki? Ceglédbercel, Nagykőrös, Albertirsa vonalon? Igényes, diszkrét fiúk társaságát keresem
Taliznek Dunaföldvár Szekszárd környékén. Minden érdekel. Kocsi ban is. 17/5 a méretem
Sziasztok! Sopronban uni/passív kerestetik, aki leápolna egy 18/5-ös szerszámot! Csak a délelőttök jók nekem!!