Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Este miskolc közelében autós kalandra valaki?
Sziasztok! Kecskemét és környéke valaki ?
Gyenesdiáson későn este 22.30 körül volna helyem. Szívesen foglalkoznék egy nem kövér, átlag alatti intimmel rendelkező úrral.
Üzenetet privátban kérem szépen!
Üzenetet privátban kérem szépen!
Valaki szopatna?
oksa
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 13. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 10:47
Törölt felhasználó (4730255)

Ma del fele,kora delutan kozos farokveres valaki?Esetleg cumizhatna is valaki..Bp,hely kell.
35 eves,aktiv bi vagyok,175cm 90kg
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Holnap 11-15 óra között aktív partnerem várom siófokon,lakásomon!Belémélvezhetsz!
Sziasztok!! Olyan aktív pasit keresek, akit leszophatok, akár többszőr is!! Helyem van!! Dél-Buda és környékéről keresek, de távolabbról is okés. Dugható vagyok. Írj üzit!!
Sziasztok! Csütörtök este sopronban talákoznék fél6-7 körül aktív pasival. Helyem nincs :c
Most kora délután szopatni vagy dugni nem akar senki..
Hello!
Ma este, Duna plaza és környéken keresem aktív partnerem.
Orál neked a te örömödre!!
Ma este, Duna plaza és környéken keresem aktív partnerem.
Orál neked a te örömödre!!
Hódmezővásárhelyen valaki, átutazóban esetleg a héten?

Sziasztok, közös maszti, szopás, szopatás nap közben Tatabányán valaki? Kocsi van, vagy nálad. Írj üzenetet.
Sziasztok! Cumiztatna most valaki? 44 éves férfi keres.13.ker
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Reptérnél valaki?megnéznék egy spriccet és szopnék
Csütörtök délután-este Debrecenben szopatnék, hetvenes, ápolt férfi vagyok átlagos mérettel.
Sziasztok,
Szopnék Bp-n.Hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt egyoldalúan.Lehetsz hetero bi meleg
Szopnék Bp-n.Hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt egyoldalúan.Lehetsz hetero bi meleg
Ma del fele,kora delutan kozos farokveres valaki?Esetleg cumizhatna is valaki..Bp,hely kell.