Sziasztok! Bi, meleg partnerem keresem mostanàban vagy délelőtt. Van egy két ötletem hogy ne legyen kanos . Bp
sziasztok, spermát szeretnék kérni (például óvszerben), egészséges férfiaktól, Budapesten
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Sziasztok!
Vasárnap éjszakára keresnék, ápolt, nem kövér, nem pocakos, szép farkú pasit közös orálra... Utazni nem, fogadni tudok...
Vasárnap éjszakára keresnék, ápolt, nem kövér, nem pocakos, szép farkú pasit közös orálra... Utazni nem, fogadni tudok...
Bp 13 ker vagy 4?
Szia, engem érdekelne, ha még aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 01. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 21:56
Törölt felhasználó (4724881)

Sziasztok! Ma közös hoki, orálra valaki? Pest és környékén!
Sziasztok!
Hétfő délelőttre keresek aktív uni pasit aki megszopatna és jól megdugna.
Hétfő délelőttre keresek aktív uni pasit aki megszopatna és jól megdugna.
Holnap reggel Nyíregyen aktív?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
kölcsönös is ok?
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
szia jól hangzik nagyon
(Ez egy válasz BenjaminDiamond97 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 20:57

sziasztok,nagy popsis tatabányai egyetemista srác vagyok aki szereti ha durván és keményen bánnak vele,írjatok szeretek mélytorkozni meg simán cumizni is többes is ok
Sziasztok! Ma közös hoki, orálra valaki? Pest és környékén!
sziasztok,nagy popsis tatabányai egyetemista srác vagyok aki szereti ha durván és keményen bánnak vele,írjatok szeretek mélytorkozni meg simán cumizni is többes is ok
Győrbe valaki aktív!?
Aktív, szopató, kúró, parnereim keresem. Mélytorkosan szopk, nyelek, kúrhatsz! ValakiK? Érd-Bp. és környékéről, de messzebbről isjöhetsz, helyem van!!
Írj üzit!

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok. Szombaton 2 körül helyem van.
Késő este bp környéke?
Legyél ápolt,én is az vagyok.
Legyél ápolt,én is az vagyok.
Holnap Budapesten kölcsönös orálra
keresek szintèn ápolt igényes partnert.
keresek szintèn ápolt igényes partnert.
Ma valaki Szentendrén?