Szèkesfehérvár-Bp. vonalon valaki?
Sziasztok! Békéscsabán és környékén keresek bi férfit kölcsönös orálra.
Sziasztok,
Budapesti 40-es párként keresünk ma estére 2 aktív uni férfit, mindenki mindenkivel alapon.
MAX 45-ig, helyes, értelmes, igényes, sportos / átlagos testalkatú partnereket szeretnénk találni.
Budapesti 40-es párként keresünk ma estére 2 aktív uni férfit, mindenki mindenkivel alapon.
MAX 45-ig, helyes, értelmes, igényes, sportos / átlagos testalkatú partnereket szeretnénk találni.
Zalaegerszegen ma, kedd szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Ma kora délután szopnék de dugható is vagyok helyem van diszkréció adott és elvárt Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Szia írjál
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Miskolcon verjük ki nálam akiket érdekel írjanak priviben
Szia
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Budaörs szopnék.
Srácok, ma aktív Budapesten?
Ha anoním privát lakás gloryhole szopatnál arctalanul,névtelenül akkor írj.hely van
Veszprémben élveznék a szádba.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Benne lenék veled !
Miskolcon cumiztatnék
Bp-n reggel napközben,autómban szopnék és nyelném...lehet tartós baráti..vagy random .. diszkrét, probléma mentes sex.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Fehérváron szopnék. Most! Még egy órát kb vagyok. Csak szopnék. Viszonzás és minden más nélkül! Priviben írj!
Most fehervaron valaki?
Budapest vki?