Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Ma kora délután szegeden szoptatnèk.
Ma este? Ápolt hetvenes vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 05. kedd 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 05:14
Törölt felhasználó (966221)

Ráckeve környékén valaki aki benne is van???
Szia, délután-este leszophatnál, én is hetvenes vagyok.
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2024. 03. 05. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Írj PM üzenetet! (Ez egy válasz swatilix671 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj PM üzenetet! (Ez egy válasz swatilix671 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvár szopnék.
Ma és holnap este alkalmi partnerem keresem Kecskeméten.
Békés megyéből van valaki helyem van
Pesten hellyel rendelkezo aktiv ferfit keresek akar rendszeres,hosszabb tavra is kello ismerettseg utan…
Mórhoz közel keresek most csütörtök-péntek-szombatra egy partnert, akit viszonzás nélkül leszophatnék. Helyem van
6-án szerdán Nyíregyháza,Karcag,Kisújszállás vonalon kipróbálnám az orális dolgokat.Kölcsönösség nem feltétel.
Kemény, méretes szopatómat keresem, ma, és holnap is. Helyem van! Érd-Bp. és környékéről, aktív pasik jelentkezését várom! Írj, üzit!!
Hello.nagy farku,pesti padit keresek.irj
Árasztó út most reggel valaki?

Ma este szopnék egy jót Rákospalotán.70-es meleg vagyok.
rendszeresen napközben is ráérő szopni szerető passzív, hellyel rendelkező társaságát, Szabolcs és hajdu megyéből.
Rólam, 36, 185/90, 18/5 körülmetélt
Rólam, 36, 185/90, 18/5 körülmetélt
Ráckeve környékén valaki aki benne is van???
jó is lenne ám
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 14:01

Sziasztok! Vékony fiatal fiú vagyok, keresek valakit vagy valakiket, akik bevezetnének a férfi szex világába. Félénk kezdő vagyok. Határozott pasit keresek.
Győrben vagy környékén szopnék
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkorban: < 40!