Szivesen szoplak.De helyem csak pince zárható tároló van
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (2024. 03. 05. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Holnap délután keresek kanos pasit ki szopat. Nyiregy vagy környékén.
Du-este leszophatnál. Szükség esetén hely van
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen ma, és szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Hello, valaki ma szopatna? Bp
Rákospalotán de helyem nincs. Csak pince/tároló/
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Ma kora délután szegeden szoptatnèk.
Ma este? Ápolt hetvenes vagyok
(Ez egy válasz summa30 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, délután-este leszophatnál, én is hetvenes vagyok.
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2024. 03. 05. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Írj PM üzenetet! (Ez egy válasz swatilix671 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj PM üzenetet! (Ez egy válasz swatilix671 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvár szopnék.
Ma és holnap este alkalmi partnerem keresem Kecskeméten.
Békés megyéből van valaki helyem van
Pesten hellyel rendelkezo aktiv ferfit keresek akar rendszeres,hosszabb tavra is kello ismerettseg utan…
Mórhoz közel keresek most csütörtök-péntek-szombatra egy partnert, akit viszonzás nélkül leszophatnék. Helyem van
6-án szerdán Nyíregyháza,Karcag,Kisújszállás vonalon kipróbálnám az orális dolgokat.Kölcsönösség nem feltétel.
Kemény, méretes szopatómat keresem, ma, és holnap is. Helyem van! Érd-Bp. és környékéről, aktív pasik jelentkezését várom! Írj, üzit!!
Hello.nagy farku,pesti padit keresek.irj
Árasztó út most reggel valaki?