Szopnék szopatnék Bp írj
Hánykor és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 17:35
Törölt felhasználó (4219592)
VIP

Sziasztok!
Ma este szopatnék autóban.
Ma este szopatnék autóban.
Most Budapesten kivernem valakinek, vagy több is lehetne a kocsimban'
Holnap estére keresek passziv partnert Heves megye és környékén! Autós kaland is rendben! Higiénia és diszkréció adott és elvárt! 29/f
Holnap napközben maszkban teljesen anonim dugatnám magam Bp-n. Nem kell egy szót sem beszélnünk csak dugsz élvezel. Többen is!
Most pesten ki verne vki nekem
Veszprémi,orál kedvelő, szopni szerető ötvenes pasi keresi férfi partnerét.
Keszthely környékén igényes urat cumiznék…
Pesten szopatnek
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Kiváncsi lennék.
Pestmegye keleti részén vagyok, vajon cumizna engem valaki?
Pestmegye keleti részén vagyok, vajon cumizna engem valaki?
Szigetazentmiklóson cumiznék ma
Miskolc környékén kölcsönös farok kényeztetős játék érdekel valakit?
Holnap az az péntek délután 5től ráérek,
Budapesten keresek Szopni szopatni szerető ápolt partnert.
Budapesten keresek Szopni szopatni szerető ápolt partnert.
Én meg szopnék.
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat de dugható is vagyok helyem van diszkréció adott és elvárt
Mórhoz közel ma valaki? Viszonzás nélkül szopnék. Helyem van
Masztit kukkolnèk Pilis ès kke.
pápai nagyon erős farkat keresek-ha szereted diszkréten szopatni.....
Szopnék most vagy holnap délelőtt Ecser Maglód Mende környékén. Hely legyen.