Hello 21 vagyok passziv szüz szeretek perverz lenni tangákat hordani es szeretnem elvesziteni az anális szüzességem az idosebb pasik vonzanak olyan 35+ ossok ha van kerdesed vagy akarsz beszelgetni irj ram nyugodtan! Akár cameran keresztül is huncutkodnék
Sziasztok a mai napra keresnék aktiv fiút eger mellett hrlyem is van.40 es nős passziv vagyok.irj privit
Hello! Nyíregyháza ès környèke?Max 30ig keresek,vèkony testalkatú passzívat

Ismerkednék Budapest és környékén hellyel rendelkező férfivel aki alkalmanként szopatná nyalatná magát viszonzás nélkül ! Bármilyen hely megfelel ,pince ,garázs melléképület mellékhelység !Kor alkat mindegy !
Unatkozó Aktív/uni ?
Sziasztok.
Miskolc és környéke késő
este valaki?
Miskolc és környéke késő
este valaki?
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Aktív bikák írjatok.

Sziasztok!
Ma estére keresek férfi partnert akivel kiprobálhatnám életem első bi kalandját.
13. ker ben várlak, fel tudsz jönni, asszony pajti amig alszik szeretnék kipróbálni egy extra kalandot
Csak akkor irj ha el is jösz, elfogadod hogy teljesen kezdő vagyok első alkalmam lenne, és párom nem szál be, nem keltjük fel.
Ma estére keresek férfi partnert akivel kiprobálhatnám életem első bi kalandját.
13. ker ben várlak, fel tudsz jönni, asszony pajti amig alszik szeretnék kipróbálni egy extra kalandot

Csak akkor irj ha el is jösz, elfogadod hogy teljesen kezdő vagyok első alkalmam lenne, és párom nem szál be, nem keltjük fel.
Nyiregyhaza?
Budán tudok fogadni szexre!
Sziasztok. Kulturált férfiasabb férfivel randiznék ma este Bp-en.
Holnap valaki? Miskolc-tiszaúj vonal!
Benne vagyok
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 09:12

Ma estére keresünk egy pasit Esztergomban aki 20 óra körül ráér. Orál játék érdekelne az autó hátsó ülésén úgy, hogy a pasim nézné elölről és néha kézzel besegítene. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Most 13 kerben valakit szívesen lecsapolnék

Sziasztok.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
biszex.uni cd vaok.
Szopás oda visza.Spermát kinyalni lenyalni.
Ketten szopni a hölgyel és hogy nekem is ketten szopjanak.ezeket szeretem.
.S dúgható is vagyok.Dúgni is szeretek
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Méretem 18cm.Sok anyagal.
Imádok nyalni orgazmusig is.
Dp ketten egy punciba és szendvicsbe is szeretem.
Több menetett is birok.
Helyem van talizni.
3 ban van tapasztalatom
100% diszkréció adott.
Csak párokat keresek.
Szombat vagy vasárnap késö este szopnék dughatsz a szabadba vagy autódba
Sziasztok!! Olyan pasit keresek, aki keményen szopatna, nyeletné velem!! Helyem van!4 Érd-Bp. és környékén valaki?? Passzív vagyok.....
Zalaegerszegen ma, szombat vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok! Zalaegerszeg környékén kényeztetnék ma orálisan! Privizz