Zalaegerszegen kedd, szerda kora reggel pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Ferihegy környékén gyors űrítőt keresek a számba. Semmi duma autóm hátsó ülésén teljesen anonimban.
ma egy kisméretü Veszprémben?jutas uti spár mögött.9-fél 10 között ott leszek.szopnék élvezésig!háti táska lesz rajtam.gyere és szoplak.nem kell viszonoznod!!
vastag farkú pesti srácot keresek :P
Gödölőn keresek paszivat.
Valaki ma délelőtt közös faszveres mű pinaval? Újpesten
valakinek nincs kedve el élveztetni? Én kiszökök a csajom mellől te már a lépcsőházban vársz álló fasszal ki megyek és máé csinálod is smile élvezek egy nagyot és mész! 12.ker
Szeretném átélni azt az élményt ha egy férfi szopatna és számba élvezne ,mindenféle viszonzás nélkül Budapesten és 100 kilométeres körzetében !Szombatig bármikor ráérek !Utazni tudok ,hely kell !Alkat kor mindegy !
Valaki kocsival? BP. 16 ker.
hétközben reggel 6-fél 7 között szopnék egy kisméretü faszt,diszkréten.herenden és környékén.
Bp? Hely ok.
Olyan fiú aki Bp. 16 kerbe elvinne egyfordulőra. Van?
Tatai környéki bi pasit vagy párt keresünk közös játékokra. Pasik között csakis az orál jöhet számításba, semmi más. Tatán van helyünk. Nem dohányzunk. Fotócsere fontos, vakrandiban nem hiszünk. A wc-n, fekete körömmel készült intim fotók kifejezettten hátrányt jelentenek. Szakállt nem preferáljuk. Ha messzebről jössz, tudj utazni. Esti órákban érünk rá, feleséget megcsalni, délelőtt, munkaidőben nem a mi formánk. Április első felében tudnánk is találkozni.
A húsvéti hétvégére keresem locsolómat.
Szigetszentmikloson cumiznék! Viszonozni nem kell csak elélvezned
Siófokon most valaki? Minden jóra
Ma este autoval vagyok, nagyfarkú aktiv pasit keresek közös masztira, a végén az arcomra verhetnéd
Sziasztok Fejer megye Mányra valaki jonne este kocsiva! Bekapnék valamit 35 passziv vagyok
Budapesten, vagy környékén valaki? Hely van, de menni is tudok.
Tatabányai?Ma este?Hely oké.Elérhetőséget irj!!!