Szopnék most az M5 ösnél levő tescoban
Hi.13kerbe,felszopót keresek
Ma este valaki Miskolcon?
Szigetszentmikloson szopnék
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten?
Ha megszoptatnál írj
!
Ha megszoptatnál írj
!
Gyere el hozzám... Érdre...
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 03. 27. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 27. szerda 13:54

Ma delutan szopatnek dugnek, szabadban kocsiban pesten, repternel
Hello!! Szopok, nyelek, nyalok, kuratok!! Valakik?? Akiket érdekel. Helyem van!! A passzív oldalon minden jöhet! A keményebb méretes pasikat kedvelem!! Érd-Bp. és a környékéről, írjatok üzit!
Ma delutan szopatnek dugnek, szabadban kocsiban pesten, repternel
Sziasztok!
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív partnert. (Bp)
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív partnert. (Bp)
Szopatna ma valaki, Tata, Tatabánya?
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi méretes potens szerszámmal hely van ma és holnap délután rá érek.
Sziasztok èn egy pápai àpolt sportos bi srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik inkább a passzív oldalt kèpviselem diszkrét szex kapcsit keresek akàr rendszerest is.fiúk lànyok pàrol travik levelèt várom.
Baranya megyéből ??
sziasztok,nagy popsis egyetemista srác vagyok extra mélytorokkal (akár pároknál lennék szexrabszolga,pasit vagy pasikat keresek akik aláznának és torkoztatnának)
Volna kedve valakinek csatlakozni most 2 pasihoz?
Kiverném szívesen valakinek a farkát!
Szerda-Vasárnap késő este vagy Csütörtök-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szopnék és szopatnék ma vagy holnap este Veszprém környékén. Privibe
Kaposvár szopnék