Szívesen kipróbálnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 15:38
Törölt felhasználó (3969472)

50+-os pasi aki szokott járni a Magnumba? bejön a korosztálya
Úgy látom sehol senki
Sziasztok! 04.02-án délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Nyíregyházi passziv rá érne ma este ?
Zalaegerszegen kedden szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok ,Győrben cumiznek . Diszkréció és hely van.

Ma este, 9 után reptéri kifutónál valaki közös farokverés?
50+-os pasi aki szokott járni a Magnumba? bejön a korosztálya
Sziasztok,
Pécs, Kaposvár és környéke valaki valakik?
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok.
Pécs, Kaposvár és környéke valaki valakik?
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok.
Sziasztok.
Holnap 15 órakkor szopnék egerben. 47 éves vagyok, idősebbet keresek. Helyem nincs
Holnap 15 órakkor szopnék egerben. 47 éves vagyok, idősebbet keresek. Helyem nincs
Budapesten ma valaki kalandra?
Bi pasit keresek autós orálra. Arcos és intim fotó nélkül ne is írj. Tatán, ma este.
valaki fehérváron vagy környékén?
Ma du xzegeden valaki? 40 es diszkrèt pasi vagyok.
Sziasztok, ma délután,este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,, sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrèn,, sportos bi uni srác vagyok
Este 8 után szopnék Győrben
Harkányban Szex valaki???
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére. Messzebbről csak indokolt esetben látom értelmét.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ és néha legyen szabadidőd. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére. Messzebbről csak indokolt esetben látom értelmét.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ és néha legyen szabadidőd. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz