Ma délután Győr és környékén párral vagy női fehérneműs uni val taliznék
04.15. délelőttre keresnénk partnert adatlapunkon írtak szerint. Kérlek figyelmesen olvasd el, és csak akkor írj ha mindenben megfelelsz.
Szigetszentmiklós környékén szopatnék, dugnék.
Reptéri kifutónál vagy népligetnél mostanában valaki? Közös farok verés maszti orál?
Sziasztok!Veszprém környékén keresek bi pasit, aki igazából bevezetne..Női ruha,fehérnemű izgat magamon.Csak olyan írjon, aki nem tűnik el és el is jönne!Írjatok privátban!
Sziasztok!
ismerkednék Balassagyarmat- Budapest útvonalon
ismerkednék Balassagyarmat- Budapest útvonalon
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Hello, ma valaki szopatna? Bp
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele délután rá érek hely van
Sziasztok! Diszkrét ferfias pasi keres, szinten megbizhato aktiv érett ferfias pasit szexre. Napközbeni szabadidovel rendszeres biztonságos szexre. Budapest és kornyeke preferealt. Esetleg pártokhoz is szívesen csatlakozom bár tapasztalatom abban nincs. Szívesen ismerkedem, találkozás híve vagyok. Imadok csokolozni

Holnap este Akasztón a kocsidban szex?
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Budapesti aktiv fiuval ismerkednek
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok! Szarvasnál?
Marcali környékén bi párok, pasik?
Jòreggelt: Ma 13 òràtol a Magnum szaunába ki jónne le?