Szopnék szopatnék Bp írj
Pilisvörösvár felé kényeztetnék mostanában, hely van.

Bp ma vki?
Csepel vagy reptér ma 2 körül? Maszti orál.kép nézegetés
Abony és környéke?
Most?
Privit írj!
Most?
Privit írj!
De azt írtad nekem, hogy pénzért vállalsz csak , hm?
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki szopatna? Bp
Pécsen szopnék
Stadionok buszpályaudvar mosdóba szokott járni valaki? priv.
Idösebb aktiv dominánsnak lennék kedvére
Írtam
(Ez egy válasz Gaborbibp üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 08:26

Sziasztok! Diszkrét megbízható ferfias passzivkent keresek aktiv pasit, Bp és kornyeke rendszeres szexre. Valaki ismerkedni?

Csepel környéken vagy reptér közös maszti. Dél körül. De ha van helyed Pesten bárhol
Engem is átvert :/
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 04. 03. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
írsz privátban? nem találom a reglapodat
(Ez egy válasz Gaborbibp üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 08:26

Sziasztok! Diszkrét megbízható ferfias passzivkent keresek aktiv pasit, Bp és kornyeke rendszeres szexre. Valaki ismerkedni?

Sziasztok!
Keresek Csorna-Kapuvár-Sopron vonalon vagy akár picit messzebb is passzív srácot akit dughatok.
Keresek Csorna-Kapuvár-Sopron vonalon vagy akár picit messzebb is passzív srácot akit dughatok.
Sziasztok. Ma nyiregy vagy környékén szopnék.
Ma délelőtt siófokon kocsimba sex!
Pécs ma reggel közös orál ?