Diszkrét ápolt passziv bi roma pasit keresek
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Blaha környékén szopnék, szopatnék.
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Szopnék Pilis, Albertirsa környékén.
Ma délelőtt 11ker Bocskai úton aktív srác lenne??
Privátba írj. Köszi
Privátba írj. Köszi
Szerdán (10-én) kora délutáni órákban partnert keresek minden jóra Kkfházán.Írj bátran nyitott vagyok minden megoldásra.
Aktív szexpartnert keresek aki ma délután rá ér hely van Monor mellett Gombán.
Volt egy fuvarom a reptérre.
Kifutónál van kint valaki?
Kifutónál van kint valaki?
Szombathelyen valaki keres most egy kemeny farkat?
Alattam pont van egy
Alattam pont van egy

Hajdu Bihar - Szabolcs - Bekes kormyeken keresnék olyat, aki segitene kiélni a Crossdress - sissy-s , beoltozos vagyaim, aki megdugna es en is ot noi ruhaban, nőként kezelne, szerepjatekoznank stb.. ujonc vagyok meg a temaban, hetero - bi (crossdress) 26 eves, profilomon latod a popom tangaba, keresre kuldok meg!! Irj uzit itt
Hajdu Bihar - Szabolcs - Bekes kormyeken keresnék olyat, aki segitene kiélni a Crossdress - sissy-s , beoltozos vagyaim, aki megdugna es en is ot noi ruhaban, nőként kezelne, szerepjatekoznank stb.. ujonc vagyok meg a temaban, hetero - bi (crossdress) 26 eves, profilomon latod a popom tangaba, keresre kuldok meg!! Irj uzit itt
Delpest?

Borsod sajószentpéter ki dugna meg ?
szopnék most Üllő környékén
Kedd reggel,delelott valaki kozos farokveres? 13,3.ker,hely kell. 35 eves,aktiv bi vagyok
Szegeden ma valaki ? Többit privátba
Sziasztok. Találkozna ma valaki Veszprém és Sz.fehérvár környékén? Csak srácot keresek, lehetőleg unit vagy aktívat
kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Passziv ápolt, korombeli popsit keresek, Bp., helyem van. Írj privátot.
Sziasztok bi srácot keresünk 50 éves korig aki tud fogadni hétvégén, Dunakeszi közeléből keresünk messzire nem utazunk.