Üdv aktív idősebb nagy farku pasival dugnak autóban m1 autópálya.en 180 .90.41 nős bő passzív vagyok
Zalaegerszegen mostantól este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok.
Eger Miskolc között valaki ha lenne valaki "közös"
kikapcsolódás céljából?
Utazni tudok kitérő nem gond
Eger Miskolc között valaki ha lenne valaki "közös"
kikapcsolódás céljából?
Utazni tudok kitérő nem gond
kazincbarcika környékén szopnék/szopatnék
Diszkrét szexpartnerem keresem, ami izgat orál oda vissza, szabadban, vagy autóban leginkább, de ha van búvóhelyed, az is jó
Délelőtt érek rá leginkább, kamusok kérem ne!
Legjobb lene ha korombeli lennél, dunaharaszti környékéről

Délelőtt érek rá leginkább, kamusok kérem ne!
Legjobb lene ha korombeli lennél, dunaharaszti környékéről

Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok, leszopnék ma valakit Dombóvár környékén.
Neszmély környékén orál?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Csepelen szopatnék, szopnék
Ma úgy fest a jelentkező meggondolta magát sajnos így keresnék egy fiatal sportos srácot , kölcsönös képnézegetésre , azaz neki is legyenek szexképei a párjáról és nekem is vannak. Közben egy farokveréssel elégíteném ki őt. 19. kerületben leszek 21 óra felé. Hely megoldott. Többit privátba
Fejér megye mány felé valaki szopatna kocsijában vagy szabadban? 35 eves atlagos passziv vagyok
Holnap 11-12 től keresek valakit,akivel közösen kivernénk,esetleg cumizna,hely kell,vagy autóm,13,3. kerület.35 éves,aktív bi vagyok
Ma est 20-21 ora felé reptéren leszek szopathatna valaki kurvásan
Stadionok buszpályaudvar mosdóba szokott járni valaki? priv.
Sziasztok!ma Tapolcàn cangàzok,közeli erdőbe is megyek,jó helyeket tudok!ha valakit érdekel egy kölcsönös szopàs erdőben,akkor jelezze!
sziasztok baranyában szopatás közös hokira valaki?
Szopnék szopatnék Bp írj
Nagykőrös és környékén szopnék idősebb férfit
Én 33éves
Én 33éves
Szeretnék dabas környékén szopni!!