Most valaki kozos hoki,vagy leszophatnal,13,3,4.ker,hely kell.
35 eves,aktiv bi vagyok
35 eves,aktiv bi vagyok
szopnék kanos farkat XI. ker
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Szép farkkú pasit 50 éves korig ma leszopnék Pesten. Hely kell, vagy szexmozi
Hétvégén valaki Ráckeve környékén aki belém mártaná szerszámát lenne??
Partnert keresek jászberényben és környékén,ápolt biuni pasivok,kor alkat nemszámit ápoltság diszkréció igen.
bekes megye??? heyem van
Ma este 8-9 felé valaki fejér megye mányra kocsival? Játszanék egy jót! 35 átlagos passziv vagyok!!!
Esztergom kora délután?
21. ker ma egesznap hely van. oral vagy kozos hoki irj ha erdekel
Zalaegerszegen mától vasárnapig 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
11. ker ma kaland, oral, szex
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Jó reggelt Bp-Győr között (M1) szopni vágyó??
Jó reggelt mindenkinek.Bp-n mára, persze lehet máskor is...Keresnék diszkréten és probléma mentesen pasit akit leszophatok,és a gecijét lenyelhetem.Lehet tartós,vagy random találkozó is.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Neszmély környékén orál?
Sziasztok. Szabolcsban keresem kanos aktiv vagy uni pasit.
Szombaton 9-15 óra között Egerben orál kalandot keresek.
Na most azonnal leszopnék valaiktvTatán!
Szopnek holnap delelott