Dél Bp. környékén valaki?
Idősebb (kb. 70 feletti) hellyel rendlekező párt/hölgyet/urat keresek, akit kényeztethetnék orálisan Baján. Imádok puncit nyalni (spermásan is), de szopnék is.
Felső korhatár, testi fogyatékosság nem számít.
Az análon és szado-mazón kívül bármilyen perverzió izgatna.
Diszkrét, megbízható szerény fiú vagyok.
Felső korhatár, testi fogyatékosság nem számít.
Az análon és szado-mazón kívül bármilyen perverzió izgatna.
Diszkrét, megbízható szerény fiú vagyok.
Pápán ma vki? Délután 3 felé. Közös orál
Valaki közös oràl? vagy hoki Bp
hello valaki esetleg Tiszakécske és környékén aki talizna kiverné a farkam írj privátban köszi
Most valaki le cumizna azonnal kernem belvarosban vagyok
Gyöngyös vagy környékén keresek biszex vagy homokos pasit.privátba keres
Dabason szopnék szopatnék délelőtt
Miskolcon lanyos passziv?
most szopnék herend és környékén!
Sziasztok,aktív,vagy uni biszex partneremet keresem Pesten,hely szükséges. Írjatok.
Most. 11 ker Bocskai út?
Privátba írj!
Privátba írj!
Valaki most szopna budaorson
Sziasztok.
Érden és környékén keresnek olyan partnert aki benne lenne egy hosszas kellemes idő eltoltesebe..

Dunaharaszti vagy környékén délelőtt valaki?
Sziasztok!
Kíváncsi hetero férfi vagyok. Keresek hölgyet,hetero alapon, párost mindkét fél örömére,illetve pasit enyhe bi játékra. Közös maszturbálás, frotting(kardozás), és szopni is szeretek,leginkább egyoldalúan. Borotvált, igényes partnert keresek, én is az vagyok. Kor max 45. Megbeszélés alapján a számba is elmehetsz. Helyem van Várpalotán, de kocsi is játszik. Akár Székesfehérvár is jó lehet. Kérlek fényképes (kezdetben intim) levelet írj az elhagyottkukacgmailpontcom címre. Üdv!
Kíváncsi hetero férfi vagyok. Keresek hölgyet,hetero alapon, párost mindkét fél örömére,illetve pasit enyhe bi játékra. Közös maszturbálás, frotting(kardozás), és szopni is szeretek,leginkább egyoldalúan. Borotvált, igényes partnert keresek, én is az vagyok. Kor max 45. Megbeszélés alapján a számba is elmehetsz. Helyem van Várpalotán, de kocsi is játszik. Akár Székesfehérvár is jó lehet. Kérlek fényképes (kezdetben intim) levelet írj az elhagyottkukacgmailpontcom címre. Üdv!
Győrben szopnék, nyelném, szabadban, autóban is
A személykocsi parkoló mögött a parton?
(Ez egy válasz Lolkaboy üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Holnap reggel fél 8-kor kőbánya kispest metroállomásnál tali? Passzív köcsög vagyok, nyelem. Arcomra is mehet. Kocsidban is ok, de tudok helyet is. Kor, alkat mellékes.