Ma 18 körül pasziv Cegléd környékén??
Szívesen csatlakoznék hozzad
(Ez egy válasz jps üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Délután 1/2 4?
(Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Aktív srácot pasit keresek aki jönne vagy jár ma délitán Monor Gomba fele hely van.
Sziasztok, szopatna most valaki Budapesten, szabadban? Esetleg szex is lehet..
sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg enyhe biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg enyhe biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Meleg filmezésre, fotózásra , vékony, normál, szőrtelen fiút keresek!
Alex
Alex
Nyiregyháza Sóstó kiverné valaki?11-kor.
Kaposváron szopnék
Heves megyei szopno akaro pasit keresek kezök is irhatnak
Valaki kíverné egy kíváncsi heteronak csepelen?
Valaki nepliget fele?

Kölcsönös orálhoz keresek hellyel (lakás) rendelkező partnert. Van hozzá egy külön elképzelésem is: Fogunk valami finomságot, pl tejszínhab, csokipuding, joghurt, ami épp tetszik, és felváltva belemártogatva a farkunkat, leszopjuk-nyaljuk róla, ismételgetve amíg elfogy, ekkora már valószínűleg mindketten orgazmus közeli állapotba kerülünk, és jöhet a kölcsönös (szájba)élvezés. Helyileg leginkább BP 3-4-13 kerület, Dunakeszi, Szentendre, Pomáz, Budakalász ami jó lenne.
Sziasztok
Gárdonyi nudin bi fiúval kalandoznék. Ma délután.
Gárdonyi nudin bi fiúval kalandoznék. Ma délután.
Csepelen passzív?
Veszprémben rendszeresen szopatnék.
Miskolcon most nálam közös hoki?
Sziasztok ma valaki veszprémben?