Hétfőn ebéd után közös maszti, esetleg szopás Veszprém környékén?
Autóban vagy nálad
Autóban vagy nálad
Sziasztok, igényes diszkrét, nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van.

Cumi, maszti? Valaki? Aki szereti a szőröset?
Sziasztok
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy segítő kéz lennék, akár mindkét félnek!
Viber, Skype, Google Chat van, utazni tudok. 13. keruletben lakom!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy segítő kéz lennék, akár mindkét félnek!
Viber, Skype, Google Chat van, utazni tudok. 13. keruletben lakom!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Baja és környékéről valaki?
Szép napot diszkrét barátot keresek uni vagy aktív felállásban kiskunlacháza Bp vonalon kezdö vagyok autóm van .
M3 most szopni vágyó??
Ma vagy holnap kivernem a farkadat. BP. kocsiban vagy szombaton ejjel a Glory Cafe-ban
Keresem azt a férfit aki jó alaposan megbaszna és meg szopatna akár többször is
Lehettek többen is használjatok kedvetekre
Lehettek többen is használjatok kedvetekre
Balatonboglár és környékén aktívat keresek,,,,,,
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Fiatak kezdő Pécsi srácot szopatnék...
Pápán, Pápa közelében, keresem partnerem, az adatlapom alapján...
Most aktiv aki uritene? Hely kell vagy auto. En 9. Kerben
Most M6 valamelyik pihenőben?? M0-ás felé tartok
sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
Sziasztok. Tudom picit messze van még, de megpróbálom. Jövőhét szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm
Sziasztok. Tudom picit messze van még, de megpróbálom. Jövőhét szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm