Gyöngyös vagy környékén keresek értelmes biszex pasit .kamusok igérgetök kiméjenek
Szopnék komló
Újpesten most valaki közös faszveres oral mű pina dugas
Ma 17. Kerület?
Autós, szabadban kaland?
Autós, szabadban kaland?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok!
Diszkrét, de tartós szexkapcsolatra keresek határozott, férfias aktív partnert/partnereket. Helyileg Kaposvár környéke, de utazni is tudok ha kell, illetve ha nem gond számodra sem, bárhonnan jelentkezhetsz. Ha van ilyen, akkor ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedem. Fiatalos, alacsony 40-es passzív srác vagyok.
Diszkrét, de tartós szexkapcsolatra keresek határozott, férfias aktív partnert/partnereket. Helyileg Kaposvár környéke, de utazni is tudok ha kell, illetve ha nem gond számodra sem, bárhonnan jelentkezhetsz. Ha van ilyen, akkor ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedem. Fiatalos, alacsony 40-es passzív srác vagyok.
19 ben orál játékokra borotvált partnert hely ok
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Kecskeméten szopnék szopatnék most. Hely kell
Most valaki megszopathatna.....
Holnap delelött Várpalotán keresünk bi pasit. Telt milf hölgyet partneremmel. Keco kell.
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Uni bi pasiként heves megyei párhoz csatlakoznék nem túl méretes farokkal
Fejér megye mányra ma valaki kocsival? 37 passziv vagyok!
Heves , Nógrád , Borsod megye ? Eger , Ózd kk ?
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén valaki ma kora délután
SZia 17-kerben hol és mikor??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 09:21
Törölt felhasználó (4742104)

Ma 17. Kerület?
Autós, szabadban kaland?
Autós, szabadban kaland?
Reptérnél hoki, cumi.
Valaki?
Valaki?
mikor és hol
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 05. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 19:01
Törölt felhasználó (4554042)

Sziasztok
Bp 17.ker ma este tali?
Bp 17.ker ma este tali?