Balatonmária-Marcali környékén közös farokverés?
Sziasztok! Ma délelőtt gárdonyi nudira jön valaki?
10-11-12.-én Keszthelyen leszek, aktív vagy passzív hellyel rendelkező pasit keresek a környékről.
szopnék vasárnap
Jövő hétvégére valamelyik estére keresek aktív pasit, pasikat Győrben vagy környékén.
Ma este 3. Kerületben szopnék/ szopatnék.
Szigetszentmiklóson cumiznék
Jó reggelt ! Ma késő du, órákban aktivakkal ismerkednek Komárom-Esztergom, régi 1 útvonalán ! Én vékony, csupasz, oszes, pasziv volnék ! Hely jó volna, + ha szeretsz dugni !

szia!mikor?
(Ez egy válasz Skywolf70 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok! (Pèntekre) ma este 7-orára keresnènk egy pasit aki benne lenne Csepel Dunapart/erdő azaz szabadtèri hármashoz ! kikötès: 35 èv alatti legyèl !
Skype , viber van! Fixen keresünk , kèrlek akkor írj ha ezek okèsak^ auto is van ha el kell menni èrted illetve webcam ha szüksèges !
Párok is irhatnak )
Skype , viber van! Fixen keresünk , kèrlek akkor írj ha ezek okèsak^ auto is van ha el kell menni èrted illetve webcam ha szüksèges !
Párok is irhatnak )
Péntek 8-14 közt találkoznék egy borotvált ápolt fasszal
extrémebb dolgokra többit privátban

Miskolc közelében most valaki?
Passzív női fehérneműs fiú vagyok.
Passzív női fehérneműs fiú vagyok.
Üdv mindenkinek! Nógrád megyéből keresek full aktív férfit vagy ilyen tagú párt!
Kecskeméten most valaki?
Szombatra keresek aktív pasit vagy pasikat.Legfőképp nógrád megye de utazni tudok.
Borsod, Nógrád , heves megye ? Bi pasi vagyok . Esetleg olyan , aki találkozni is mer ?

...
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 20:26

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Örs vezér tér mellett cumiznék egy jót!
Szombat délután/este van helyem a 11kerben Kosztolányi környéken. Normális,jönni akaró srácot keresek közös mókára!
Nem levelezni,találkozni szeretnék!
44éves vagyok.
Ha érdekel privátba írj.köszi
Nem levelezni,találkozni szeretnék!
44éves vagyok.
Ha érdekel privátba írj.köszi