22 eves srac keres 2 passziv sracot irjatok tobbest akarok
Mezönyárádnál szopnék bi pasiként ma estefele autóban!
Most valaki szopatna Pesten? Fiatal vagyok 25 éves, írj és megbeszéljük
Irtam privibe
(Ez egy válasz Maciboy88 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Holnap délután valaki? Közép Dunántúli régió.
Max 45 ig
Egy 35 èves bi srác vagyok.
Max 45 ig
Egy 35 èves bi srác vagyok.
Reptérnél szopnék, farkat kivernék.
Valaki?
Valaki?
Balaton déli partján ma este korombeli srác közös mókára?
Most valaki hoki, francia?
Miskolcon valaki valakik? Hoki pisi?
Békés megyei bi férfi, kiverné a férfi tagnak, 2esben? Privi!
Debrecenbe most valaki ?
Szegeden most szoptatnèk.
Nagykőrösön helyem van
Nő pár pasi
Nő pár pasi
43 éves srác keres idősebb aktív (esetleg uni) urat 60 éves kor körül (de mindenféleképpen 50 felett) vagy ilyen taggal rendelkező párt. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben szeretem a magabiztos és határozott fellépést. Ha csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Mai napon idősebb úr aki szopatna?
Bocsi félre ment
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2024. 06. 07. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hová kellene menni?
(Ez egy válasz Botond9301 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex