Miskolcon most hoki party cumi pisi seggnyalásra is keresek pasikat
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
10-11-12.-én Keszthelyen leszek, aktív vagy passzív hellyel rendelkező pasit keresek a környékről.
szopnék ma egy jót bp-n

Sziasztok!
Miskolc mellett most? Bármi érdekel.
Miskolc mellett most? Bármi érdekel.
Sziasztok ! Holnap esti talival aktivat keresnénk 3-masra !? Hely keni, a tobbit privin megbeszeljuk !? Koszonom

Szegedi meleg pár ismerkedne más pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről
Sziasztok.
Ma estére keresem hellyel rendelkező sexpartnerem Szegeden
Ma estére keresem hellyel rendelkező sexpartnerem Szegeden
Senki
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2024. 06. 07. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 19:38

Holnap de 10 óra kőrül szonék Bicske Szfvár kőzt kocsiba vagy szabadban
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Ápolt bi v meleg férfit keresek női est aki nagyon tud szopni meg is baszlak női fehérneműs előnyben Pesten nalad
Lányokat női fehérneműs előny szopatnal olyat aki finoman jól leszopna megis baszlak pesti helyed legyen
Ápolt, igényes, jóképű pasiként szeretnék maximális diszkréció mellett érzékien, odaadóan szopni, nyalni, nyelni.. Párok, igényes férfiak jelentkezését várom üzenetben.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok ma Debrecenben vagy holnap korra reggel Nyíregyházán taliznék szívesen minden jó ban benne vagyok normális kedves macis srác vagyok ha valakinek van kedve várom priviben! Szép napot !
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Miskolc most aktiv?

Ma reggel 9 óra fele járok a 16. Kerben onnan fel fel a M0 le egészen Monorig.
Valakinek lenne kedve leszopni? Nagyon jól esne
Valakinek lenne kedve leszopni? Nagyon jól esne
Győr jövő hétvégére keresek aktív pasit, pasikat, hely lenne
Holnap 1korul déli környékén szopatnek